Dit is hoe BNers hun dure auto betalen
Wheels

Dit is hoe BN’ers hun dure auto betalen

Je hebt het vast al weleens voorbij zien komen, een BN’er met een supergrote auto. Dan ga je haast bij jezelf afvragen: hoe komen ze daar toch aan? Het is natuurlijk voor iedereen verschillend hoe hij of zij komt aan het geld om een auto te betalen. Toch hebben wij hieronder het een en ander uitgezocht waardoor jij misschien ook wel in een mooie auto kunt rijden, lees dus snel verder.

Dit is wat BN’ers vooral doen

Allereerst is het belangrijk dat je weet dat niet elke BN’er een auto koopt. Veel BN’ers leasen namelijk een supermooie auto. Niet dat dat geheel gratis is, maar dat maakt de zaak wel anders. Vooral financial lease is populair. Het is belangrijk dat je eerst weet wat financial lease precies is. Financial lease is een van de vele leasevormen waarbij je direct economisch eigenaar bent van de auto. Dat betekent dat je zelf verantwoordelijk voor de verzekeringen bent en eventuele onderhoudskosten die bij een auto komen kijken. Veel BN’ers maken ook gebruik van een auto, door middel van een leasecontract. Per maand ben je een bedrag verschuldigd aan de leasemaatschappij, zo betaal je je auto af. Na de afloop van het contract ben je eigenaar van de auto en mag je hem houden zonder nog vast te zitten aan de leasemaatschappij.

Waarom financial lease interessant is voor BN’ers

Er zijn natuurlijk enorm veel voordelen verbonden aan een leaseauto. Het belangrijkste is misschien wel de kosten die eraan verbonden zijn. Vele auto’s zijn namelijk duur waardoor het soms lastig is om alles in een keer af te tikken. Daarom is financial lease wel een goede optie. Op die manier hoef je niet in één keer een som geld te betalen, maar kun je per maand een bedrag overmaken naar de dealer. Op die manier betaal jij je auto af en kun je na het contract genieten van een eigen auto. Financial lease is voornamelijk voor ondernemers enorm gunstig. Je krijgt niet alleen de bovenbenoemde voordelen maar je hebt ook nog eens fiscale voordelen. Zoals renteaftrek en btw-teruggave.

BN’ers en hun dikke auto’s

Nu zijn we toch echt aangekomen bij de BN’ers en hun fantastische auto’s. We hebben voor jou een rijtje gemaakt met een paar BN’ers en hun dure auto’s waarmee ze de weg op gaan.

Allereerst een BN’er die voor de jongere generatie bekend is geworden door YouTube. Hij is zelf ook nog aan de jonge kant, maar hij rijdt wel in een supermooie auto. Gio Latooy rijdt namelijk in een Porsche Panamera die hij recent nog heeft kunnen ophalen. Je kunt hem dus gemakkelijk herkennen mocht je op de weg rijden.

Naast Gio Latooy zijn er nog andere mensen die enorm veel geld hebben verdiend met YouTube, zo heb je ook Enzo Knol die al in veel verschillende auto’s heeft gereden. Op dit moment kun je de vlogger herkennen in een Lamborghini Urus. Het is een mooie SUV die zeker jouw aandacht zal trekken.

Ook heb je naast YouTubers nog andere BN’ers die in mooie auto’s kunnen rijden. Zo heb je natuurlijk ook een bekende zanger en televisiepersoonlijkheid die je niet kan missen in het rijtje. Gerard Joling is namelijk ook echt fan van een sportieve auto. Zo rijdt de BN’er in een echte Audi R8 Spyder. Een auto die net als de zanger zeker opvalt. Dus mocht je de auto zien rijden, dan kan het maar zo zijn als Gerard erin zit.

Als laatste gooien we toch nog even een vrouw in de mix, want vrouwen kunnen ook rijden en deze influencer al helemaal. Monica Geuze gaat de straat op met haar Range Rover Velar. Deze mooie auto is een echte eyecatcher en is niet te missen op de weg.