Dit is het gruwelijke geluid van de nieuwe RS6 van Jon Olssen
Wheels

Dit is het gruwelijke geluid van de nieuwe RS6 van Jon Olssen

Een Youtube-kanaal waar wij graag naar kijken is die van Jon Olssen. Zijn bizarre extravagante en belachelijk luxe leefstijl kijkt soms gewoon lekker weg. Daarnaast inspireren die kanalen om af en toe wat harder te werken richting je eigen doelen in het leven.

Onlangs heeft Jon Olssen zijn garage, die al aardig vol zat, uitgebreid met een hele dikke Audi RS6 Avant. Jon heeft een C8 aan deze collectie toegevoegd, maar niet zomaar eentje. De sportbreak is namelijk helemaal geperfectioneerd. Een ‘normale’ RS7 Avant C8 heeft zo’n 600 pk. Het exemplaar van de Zweed heeft maar liefst 785 pk.

Daarnaast vinden er wat updates plaats en krijgen de RS6’s nieuwe turbo’s. Ook is de auto qua looks helemaal afgemaakt, denk aan een bodykit van Bifrost Automotive en wielen van Brixton Forged. Sean Bull Design heeft de details afgemaakt. Sean is de designer die ook disigns maakt voor Formule 1 teams. Je zal het je maar kunnen veroorloven. In ieder geval heeft Jon een hele goede smaak. Hoe dat eruitzie, en vooral klinkt, kun je zien in de video hieronder vanaf 18 minuten. Vroemmmmm!