Dit is de snelste én krachtigste Lamborghini ooit gemaakt de Lamborghini Siån1
Wheels

Dit is de snelste én krachtigste Lamborghini ooit gemaakt : de Lamborghini Sián

Elon Musk heeft met zijn Tesla’s veel in gang gezet. Porsche onthulde gisteren al wereldwijd de Taycan en langzamerhand zijn bijna alle sportwagen-fabrikanten om: de weg naar vernieuwing en hybride is ingeslagen. Denk ook aan de BMW i8, de McLaren P1 en de Porsche 918 Spyder. En nu komt zelfs de koning van de sportwagens met een hybride variant: De Lamborghini Sián

Bij Lamborghini denken we al snel aan brullende motoren en veel geluid. De fabrikanten willen dat gevoel natuurlijk niet kwijtraken van hun supercars. Maar als we de foto’s zien hoeven we niet te twijfelen aan het ultieme Lamborghini gevoel. Daarnaast geloven wij dat het Lambo team nooit een auto op de markt zal brengen dat niet dat extreme hypercar gevoel zal geven. En dat bewijst deze brute Sián.

De bolides zijn nog niet te koop en uiteraard zijn ze nu al uitverkocht. Er zullen slechts 63 van deze bolides Italië verlaten. Het prijskaartje is helaas niet bekend maar reken maar dat je er een hele dikke villa voor zou kunnen kopen. Bekijk de prachtige foto’s hieronder.

Dit is de snelste én krachtigste Lamborghini ooit gemaakt de Lamborghini Siån1

Dit is de snelste én krachtigste Lamborghini ooit gemaakt de Lamborghini Siån2

Dit is de snelste én krachtigste Lamborghini ooit gemaakt de Lamborghini Siån3

Dit is de snelste én krachtigste Lamborghini ooit gemaakt de Lamborghini Siån4

Dit is de snelste én krachtigste Lamborghini ooit gemaakt de Lamborghini Siån5