Life

Dit is de gloednieuwe monster villa van Lebron James!

de nieuwe villa van lebron james 03

Lebron James verruilde afgelopen zomer de Cleveland Cavaliers in voor de LA-experience bij de Lakers. En bij een nieuwe stad hoort natuurlijk ook een nieuw optrekje! En als je dan toch moet verhuizen, waarom koop je dan niet gelijk een tweede villa van 23 miljoen dollar?

De waanzinnige villa van James ligt gelegen in de chique wijk Brentwood. Met 8 slaapkamers en 11 badkamers is er meer dan genoeg ruimte voor zijn nieuwe teamgenoten. De keuken is compleet ingericht naar de wensen van zijn chef-kok en is aangevuld met Frans eiken, marmer en een onyx bar.

de nieuwe villa van lebron james 02

de nieuwe villa van lebron james 07

Met een ingebouwde lift kan James naar zijn eigen dakterras, die is voorzien van een – jawel – marmeren ondergrond. Voor een topsporter is sporten natuurlijk heel belangrijk, daarom heeft James ook een binnen en een buiten gym. Vanaf de binnenruimte kan hij daarna direct door naar de spa, sauna, massage kamer en het stoombad.

En als hij zich dan nog verveelt, dan kan hij buiten nog veel meer beleven. Het huis beschikt namelijk ook over een oversized zwembad, buiten spa, een buitenkeuken met diverse barbecues en biertappen, een verwarmde eetruimte en zelfs een autogalerij. Als James geen zin heeft om te sporten is er genoeg te doen in zijn nieuwe stekkie; want hij heeft natuurlijk ook een game-room, thuisbioscoop, sigarenkamer en een kantoor.

Zoals je kan lezen én zien heeft dit huis alles wat zijn hart begeert, maar er mist wel één heel belangrijk aspect en dat is natuurlijk een basketbalveld. James laat er daarom ook eentje met alle liefde bouwen.

Bekijk hieronder de foto’s!

de nieuwe villa van lebron james 01

de nieuwe villa van lebron james 05

de nieuwe villa van lebron james 08