Dit is de allerbeste serie over het bestrijden van een pandemie zoals corona
Film & Serie

Dit is de beste Netflix-serie over het bestrijden van een pandemie als corona

Het coronavirus is het gesprek van de week. Nu het officieel een pandemie is, zijn we in rep en roer en lijkt er zelfs lichte paniek te zijn ontstaan. We zitten daarom de komende tijd vooral thuis en dat is ook aan te raden om het virus op die manier snel mogelijk in te dammen. Genoeg tijd voor een goede serie dus! Op Netflix zijn hele goede series en films te vinden over het uitbreken van een virus. Wij hebben de allerbeste serie voor jou uitgelicht.

Wij hebben deze week Pandemic: How To Prevent An Outbreak lopen bingewatch en. Deze serie is afgelopen januari op Netflix verschenen en was tot het corona virus totaal niet opgevallen. De makers zijn nu echter razend bekend geworden sinds de afgelopen weken.

In deze serie kun je in 8 afleveringen zien wat er allemaal gebeurd als er een pandemie uitbreekt. Daarnaast is het leerzaam en geruststellend om te zien hoe je een pandemie zoals corona kunt bestrijden. De serie belicht het uitbreken van een virus van alle kanten en is daarom juist nu zo razend interessant. Blijf dus lekker zoveel mogelijk binnen de komende tijd en geniet extra van de Netflix en chill momenten.