Dit hybride nagelpistool is de oplossing voor kapotgeslagen vingers
Tech

Dit hybride hamer-spijkerpistool is de oplossing tegen kapotgeslagen vingers

Van alle gereedschappen die in je gereedschapskist zouden moeten zitten is de hamer toch wel één van de belangrijkste. Maar bij doe-het-zelvers met twee linkerhanden is de hamer helaas ook verantwoordelijk voor een hoop kapotgeslagen vingers. De AutoAdvance hybride hamer-spijkerpistool moet daar verandering in gaan brengen.

Het duurde zes lange jaren en minstens zo veel prototypen om het werkend te krijgen, maar uitvinder Michael David Young slaagde er uiteindelijk in om een ​​hamer te maken waarbij je de spijkers niet op hun plaats te hoeft houden.

De werking is hetzelfde als bij een traditioneel spijkerpistool, waarbij patronen met nagels eenvoudig in het vast te zetten materiaal worden geschoten. Maar dit nieuwe concept is aanzienlijk minder omvangrijk en veel gemakkelijker in het gebruik dan zijn ‘oude’ voorganger.

Momenteel is het nog slechts een concept (zij het een functioneel concept met een patent in afwachting), maar we kunnen ons niet voorstellen dat dit op een bepaald moment in de nabije toekomst niet in de schappen te vinden zal zijn – het idee is gewoon te goed om te laten liggen.

Dit hybride spijker hamerpistool is de oplossing voor kapotgeslagen vingers 01 Dit hybride spijker hamerpistool is de oplossing voor kapotgeslagen vingers 02 Dit hybride spijker hamerpistool is de oplossing voor kapotgeslagen vingers 03