Dit Formule 1 koffiezetapparaat is de droom van elke man 01
Food & Drinks

Dit Formule-1 koffiezetapparaat is de droom van elke man

Koffie is voor velen van ons ’s ochtends de beste vriend. Het is de tweede wekker van de dag en bovendien is het ook gewoon lekker. Even een momentje gas terug nemen om te genieten van heerlijk gemaakte koffie in je favoriete winkel. Wil je thuis ook van die heerlijke, stijlvolle koffie drinken? Neem dan een kijkje naar dit Formule-1 koffiezetapparaat! 

Het Formule-1 koffiezetapparaat is een droom voor vele mannen onder ons. Het apparaat is dus geïnspireerd op de Formule 1, dat tegenwoordig met onze eigen Max Verstappen weer helemaal in is.

Het apparaat bevat een V-12 motor die is gemaakt van speciaal staal en titanium. Dit is afgewerkt met 18-karaats goud en zwart nikkel. Dit opvallende design in combinatie met de techniek aan de binnenkant maakt dit koffiezetapparaat tot een masterpiece.

Beperkte oplage

Wel zal dit Formule-1 koffiezetapparaat beperkt op de markt worden gebracht – er zullen namelijk slechts 10 exemplaren worden gemaakt. Dit is enerzijds natuurlijk slecht nieuws, anderzijds maakt dit het alleen maar gaver om in bezit te hebben.

De prijs is helaas nog niet bekend gemaakt, maar waarschijnlijk zal het aardig wat geld gaan kosten, zijn we bang… Hoe dan ook, dit is toch wel dé eyecatcher voor in je stoere mannen huis.

Dit Formule 1 koffiezetapparaat is de droom van elke man 02 Dit Formule 1 koffiezetapparaat is de droom van elke man 03