Travel

Dit drijvende hotel in Japan staat vanaf nu hoog op de bucketlist

Dit drijvende hotel in Japan staat vanaf nu hoog op de bucketlist

Er zijn heel erg veel verschillende hotels. Hostels, hotels, hutjes, botels, noem het maar op. De een is super luxe en dan ander heel erg basic. Voor iedereen is er wel een plek om te slapen die bij hem of haar past. Maar dit drijvende hotel in Japan is wel heel erg uniek en zal bij iedereen in de smaak vallen. Origineler krijg je het niet en vanaf nu staat het echt heel erg hoog op onze bucketlist om er een keertje te slapen. Want zeg nou eerlijk, heb jij eerder in een drijvend hotel geslapen?

Het hotel kun je zien als een enorm schip. Een soort cruise, maar toch anders. Het hotel heeft als thuisbasis de Seto Inland Sea. Het schip is maar liefst 68 meter lang en is binnen korte tijd razend populair geworden. Originaliteitsprijs? Een dikke 10!

Je kunt aan boord 19 cabines vinden, allemaal met een uniek en prachtig uitzicht over de oceaan. Het schip is ontworpen door Yasushi Horibe, een prijswinnend architect. Je kunt de Japanse traditionele stijl veel terugvinden in het design van dit schip. De prachtigste materialen komen overal terug, denk bijvoorbeeld aan echt Japans Cypres-hout en walnoot-hout. Dit zijn materialen die alleen de meest bijzondere hotels gebruiken.

Je kunt er ook geweldig vertoeven. Je hebt namelijk een fantastische keuken waar alleen maar topchefs werken. Je kunt er ook gaan vissen mocht je je vervelen, of je bent binnen no time aan land om ruines te bekijken of een actieve fietstrip te maken. Bekijk de foto’s hieronder en droom lekker weg… Japan is calling!

Krijg jij niet genoeg van cruiseschepen/yachten? Deze jacht van SeaDream Innovation brengt jou heel erg stijlvol naar Antarctica.

Dit drijvende hotel in Japan staat vanaf nu hoog op de bucketlist1

Dit drijvende hotel in Japan staat vanaf nu hoog op de bucketlist2

Dit drijvende hotel in Japan staat vanaf nu hoog op de bucketlist3

Dit drijvende hotel in Japan staat vanaf nu hoog op de bucketlist4

Dit drijvende hotel in Japan staat vanaf nu hoog op de bucketlist5

Dit drijvende hotel in Japan staat vanaf nu hoog op de bucketlist6

Dit drijvende hotel in Japan staat vanaf nu hoog op de bucketlist7

Dit drijvende hotel in Japan staat vanaf nu hoog op de bucketlist8