Disneylands nieuwe hotel heeft de perfect kamers voor echte Marvel fans
Film & Serie

Disneyland’s nieuwe hotel heeft perfect kamers voor echte Marvel fans

Het moment is bijna daar. Er komt binnenkort een waar Disneyland hotel met echte Marvel kamers in het Marvel-Universe. Ze gaan kamers in elkaar zetten in de setting van jouw favoriete karakters en noemen dit ‘The Art of Marvel’.

Dit hotel is samen met 50 bijzondere kunstenaars ontworpen om zo realistisch mogelijk in de sfeer van Marvel te komen. De ‘normale’ kamers hebben heel veel Marvel invloeden, denk aan stripboekomslagen, posts, schetsen, storyboards en zelfs nooit eerder vertoonde stukken. Voor de echte diehard fans zijn er speciale suites in het thema van de hoofdkarakters. Slaap jij binnenkort in de Iron Man, Spiderman of Avengers kamer?

Naast slapen in de kamer van jouw held kun je de helden ook ontmoeten in het hotel. Bezoekers kunnen hun favoriete karakter namelijk treffen bij het Super Hero Station. Maak daar een foto of een praatje met een van de helden of ga zelf aan de slag met de hamer van Thor. Vanaf 5 November 2019 kun je eindelijk een kamer boeken! Check de foto’s en video alvast hieronder.

Disneylands nieuwe hotel heeft de perfect kamers voor echte Marvel fans1

Disneylands nieuwe hotel heeft de perfect kamers voor echte Marvel fans2

Disneylands nieuwe hotel heeft de perfect kamers voor echte Marvel fans3

Disneylands nieuwe hotel heeft de perfect kamers voor echte Marvel fans4

Disneylands nieuwe hotel heeft de perfect kamers voor echte Marvel fans5