Living

Wonen naast Disney World? Check deze prachtige villa inclusief Star Wars-bios

Wonen naast Disney World? Check deze prachtige villa inclusief Star Wars bios

Een kinderwens die uitkomt: wonen naast Disney World. Heb jij altijd al naast Disney World willen wonen? Deze droom kan eindelijk werkelijkheid worden. Deze prachtige villa is niet alleen gelegen naast het park, maar de woning ziet er ook uit alsof het deel is van Disney World zelf. Sounds good right? Wonen naast Disney World? Check deze prachtige villa, inclusief Star Wars-bios.  

Disney World villa

De woning is gelegen in het zonnige Florida. De villa is slechts 930 vierkante meter maar dan krijg je een zwembad, genoeg kamers, Disney World als uitzicht én een Star Wars-bioscoop. Deze fantastische villa heeft zelfs Disney World-raampjes. Wil je uren genieten van de zon? Er is een gigantische tuin aanwezig. Even afkoelen? Neem een duik in het zwembad.

Het zwembad heeft overigens een glijbaan. Ga je met een grote groep naar Disney World? Dan kan iedereen bij jou crashen. Er zijn maar liefst 7 slaapkamers aanwezig. Bang dat er te weinig badkamers zijn? No worries, gelukkig zijn er tien badkamers.

 Wonen naast Disney World? Check deze prachtige villa inclusief Star Wars bios Star Wars-bioscoop

Ieder die een thuisbioscoop heeft, heeft volgens ons al gewonnen in het leven. Maar een Star Wars bioscoop? Dat overtreft alles. Deze thuisbioscoop is gebouwd als de cockpit van de Millennium Falcon uit Star Wars. De leren bioscoopstoelen beschikken allemaal over een eigen tafeltje inclusief cupholders! Film aan, snacks ready en boys night kan beginnen hoor.

Star Wars bioscoopStar Wars bioscoop
Prijskaartje van 15 miljoen euro

Tja, we hadden ook niks anders verwacht dan dat deze villa niet goedkoop is. Deze villa wordt aangeboden voor 15 miljoen euro. Bonus punt: je krijgt dan wel een gratis Swarovski-kroonluchter erbij. Deze mediterrane Disney World villa is een droom voor Disney fans. Vooral alle Star Wars fans onder ons worden gelukkig van het zien van deze beelden. Wij zijn fan van deze villa en willen best een weekje naar Florida toe en hier een keertje overnachten. Dus, wie o wie koopt deze villa?
Check deze prachtige villa inclusief Star Wars bios