The Mandalorian, Disney+, Star Wars
Film & Serie

Disney+-serie The Mandalorian krijgt mogelijk spin-off

Het is ondertussen geen verrassing meer dat Disney+ met The Mandalorian goud in handen heeft. Dit werd nog eens bevestigd door de opmerkelijke finale van het tweede seizoen. Het gerucht gaat de ronde dat actrice Gina Carano alsnog een spin-off van de hitserie krijgt. De actrice is in de Disney+-serie te zien als Cara Dune.

The Mandalorian spin-off

Al lange tijd hoorden we dat zij met haar personage een eigen serie zou gaan krijgen. Deze serie was zelfs in productie voordat het tweede seizoen van de Star Wars-serie te zien was.

Maar daarna raakte Carano in opspraak bij Star Wars fans op social media. Sommige fans riepen zelfs op tot ontslag van Carano bij de serie. Gelukkig gaf Disney daar niet aan toe.

The Mandalorian Spin Off, Disney Plus, Star Wars

Het succes van Disney+

De zeven jaar voor 2020 was Game of Thrones elk jaar weer de meest gedownloade serie. En dan hebben we het niet over legale downloads, maar piraterij. Elke nieuwe aflevering van de topserie werd miljoenen keren illegaal gedownload.

Nu is de onbetwiste winnaar The Mandalorian. De Star Wars-serie van Disney+ was de meest illegaal gedownloade serie van 2019. Toch heeft de streamingdienst inmiddels meer dan 80 miljoen abonnees mede door het succes van deze serie.

Rangers of the New Republic

Het verhaal is dus dat Carano toch een eigen serie krijgt volgens Daniel Richtman. Die vaker dit soort geruchten de wereld in helpt en soms ook bij het juiste eind heeft. Ook heeft de voormalige MMA-ster haar excuses aangeboden aan Lucasfilm.

Tegelijk bestaat een grote kans dat de actrice straks speelt in de spin-off Rangers of the New Republic. Er zit voorlopig niets anders op dan speculeren. Zodra we meer weten, laten we je het uiteraard weten via Manly!