The Falcon and The Winter Soldier, Marvel Studios, Disney Plus
Bron: thedirect.com
Film & Serie

Disney+ onthult epische trailer voor The Falcon and the Winter Soldier

Disney+ kwam met een epische trailer voor The Falcon and the Winter Soldier tijdens de Super Bowl. Sam Wilson en Bucky Barnes gaan onder meer op de vuist met de anarchistische groep Flag-Smashers. The Falcon and the Winter Soldier gaat op 19 maart van start op de streamingdienst.

The Falcon and the Winter Soldier

Deze serie is gelukkig al twee weken na de seizoensfinale van WandaVision te zien op Disney+. Marvel kwam met geweldig nieuws tijdens de laatste Super Bowl. Toen werd het bekend gemaakt dat er drie nieuwe series eraan zaten te komen.

We hebben het uiteraard over: Loki, WandaVision en dus de serie over Bucky Barnes en Sam Wilson. De trailer begint met een therapiesessie tussen de twee superhelden – maar zit ook vol met actie en avontuur.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Disney+ NL (@disneyplusnl)

Slechterik met masker

Daniel Brühl keert terug als Baron Zemo – en natuurlijk met het iconische paarse masker uit de comics. Verder was er een vrouwelijke schurk in de trailer te zien, die gespeeld wordt door Erin Kellyman (Solo: A Star Wars Story).

De Winter Soldier lijkt moeite te hebben met haar te hebben. De hamvraag is dan: is hij wel de bad guy die hij beweert te zijn? Gelukkig komen we er snel genoeg achter!

19 maart op Disney+

De trailer maakt in ieder geval duidelijk dat Sam Wilson en Bucky Barnes zich niet gaan vervelen, want wie wordt de nieuwe Captain America? Terwijl zij dit proberen uit te vogelen, zijn er genoeg bedreigingen om hun bezig te houden.

De zesdelige serie is vanaf 19 maart te zien op Disney+. We hopen dat deze Marvel-serie net zo fantastisch als WandaVision gaat worden. Hieronder vind je alvast de dikke trailer die je omver zal blazen: