obi-wan kenobi disney+
Film & Serie

Disney+ dropt nieuwe trailer van Obi-Wan Kenobi series

We hebben er lang op moeten wachten, maar het is dan eindelijk zover. Disney+ heeft een nieuwe trailer gedropt van Obi-Wan Kenobi, de nieuwe serie van Star Wars. Wij kijken al een tijdje uit naar deze titel, niet alleen omdat we grote fan zijn van Star Wars, maar vooral door Ewan McGregor, die terug kruipt in zijn oude rol. 

Obi-Wan Kenobi: fans kunnen niet wachten op nieuwe serie

Het aftellen is officieel begonnen voor de release van de langverwachte nieuwe serie, met nog maar 22 dagen te gaan tot Ewan McGregor terugkeert naar zijn iconische rol. Zet 27 mei dus maar alvast in je agenda. Toch dwingt Disney alle fans om wat langer geduld te hebben.

Op 27 mei zullen namelijk alleen de eerste twee afleveringen verschijnen. De release van Obi-Wan Kenobi volgt een patroon van andere originele releases op Disney+, zoals The Mandalorian, dus het zal voor Star Wars-fans niet als een totale verrassing komen.

Nieuwe serie het wachten waard

Toch heeft iedereen die betrokken is bij de serie aangegeven dat het het wachten waard zal zijn, waarbij McGregor zelf eerder toegaf dat hij meer uitkeek naar de serie dan dat hij deed bij de eerste twee Star Wars films. Dat belooft dus nog wat.

In een interview uit 2020 met Empire sprak, zei hij hierover: “Ik ben gewoon enthousiast over het werken met Deborah Chow (regisseur), en de verhaallijnen zullen echt goed zijn, denk ik. Ik ben gewoon opgewonden om hem weer te spelen. Het is lang genoeg geleden dat ik hem heb gespeeld.”

Obi-Wan Kenobi

De beste series en films op Disney+

Fans van de streamingdienst Disney+ zullen reikhalzend uitkijken naar 27 mei. We kunnen ons echter voorstellen dat je tot die tijd graag iets anders kijkt, gewoon om de tijd door te komen. Lees daarom ook eens één van deze artikelen: