disney+, series, 2021
Film & Serie

Deze Marvel-series verschijnen in 2021 nog op Disney+

Geniet jij ook van al het moois op Disney+? Na WandaVision, Loki en The Falcon and the Winter Soldier ligt er nog veel meer in het verschiet voor Marvel-fans. Victoria Alonso, Executive Vice President van Marvel Studios, bevestigd dit namelijk. In 2021 verschijnen er namelijk nog drie Marvel-series op het streamingplatform.

Drie nieuw Marvel-series op Disney+

We kunnen namelijk massaal gaan uitkijken naar drie nieuw toffe series. De eerste serie die zal verschijnen, op 11 augustus 2021, is What if..? Deze serie is gemaakt door A.C. Bradley en zit vol met superhelden.

What If…? heeft een unieke insteek. In deze serie zie je wat er zou gebeuren als er bepaalde Marvel films anders waren gelopen. In deze serie komen ron Man, Thor, Captain America: The First Avenger, The Avengers, Guardians of the Galaxy en Black Panther voorbij in alternatieve varianten.

Ms. Marvel

Een andere serie die op Disney+ zal verschijnen is Ms. Marvel. In deze serie volgen we een nieuwe superheld, die we nog niet voorbij hebben zien komen. Het gaat over een 16-jarige Pakistaanse meisje uit Jersey City. Ze schrijft verhalen over superhelden en langs… je snapt het vast al. Hieronder alvast de trailer:

Hawkeye

Een andere serie die dit jaar nog uit zal komen is Hawkeye. In deze serie zul je Jeremy Renner terugvinden als titelpersonage. Er is nog niet veel bekend over de film, wel weten we dat de boogschutter en ex-agent van S.H.I.E.L.D. een grote rol speelt. Er zullen waarschijnlijk meerdere seizoenen verschijnen. Er is helaas nog geen trailer van Hawkeye.