Women

Dionne Slagter op nietsverhullende foto’s zet Insta in vuur en vlam

dionne slagter nietsverhullende foto instagram featured
(Foto: Instagram / @onnedi)

Dionne Slagter is een Nederlandse YouTuber die in de afgelopen jaren een succesvolle weg naar het sterrendom heeft afgelegd. Deze creatieve duizendpoot is inmiddels een bekend gezicht in de Nederlandse film- en televisiewereld. Op Instagram deelt deze aantrekkelijke dame maar wat graag de resultaten van haar fotoshoots met haar volgers. De actrice werkt samen met een luxe lingeriemerk en dat levert natuurlijk spannende foto’s op.

Vlogger en actrice

Dionne Slagter (33) is beter bekend onder haar artiestennaam OnneDi. De YouTuber/actrice is geboren en getogen in Woerden, de plaats waar ze tot op de dag van vandaag woont. Ze begon haar carrière in 2011 op YouTube, het populaire platform waar Enzo Knol en Jade Anna ook grote bekendheid mee wisten te vergaren. De ambities van Dionne zijn echter groter dan een carrière als influencer, hoewel ze dankzij samenwerkingen met YouTuber Dylan Haegens grote stappen op de socials wist te zetten.

Met behulp van haar grote bekendheid op social media werden er deuren naar Hilversum geopend. Zo was ze te zien in ‘SpangaS’, de serie waar Abbey Hoes in het verleden ook een rol speelde. Daarnaast heeft ze in de films Kappen! en ‘De familie Slim’ gespeeld. Naast acteren is zingen altijd al een passie van Dionne Slagter geweest. Ze heeft in 2018 een concert in de Melkweg gegeven na het winnen van het zangprogramma ‘It Takes 2’.

dionne-slagter-nietsverhullende-foto-instagram

De duistere wereld van borstimplantaten

Dionne maakte acht jaar geleden een ingrijpende keuze: ze liet haar borsten vergroten. Haar motivatie was diepgeworteld in een verlangen naar zelfvertrouwen na jaren van pesterijen en een moeilijke strijd tegen anorexia. Ze wilde vrouwelijke vormen omarmen en zichzelf herontdekken. Echter, de vraag die al die tijd sluimerde was: wat schuilt er eigenlijk in haar lichaam? Samen met BNN/VARA maakte ze een documentaire genaamd ‘Moordtieten‘ over de gevaren van siliconen borstimplantaten.

Met scepticisme begon Dionne haar zoektocht naar de mogelijke gevaren van haar siliconen borstimplantaten. Ze dacht dat haar vage klachten waarschijnlijk door iets anders werden veroorzaakt dan haar borsten. Maar de waarheid liet niet lang op zich wachten. Haar ontdekking was schokkend en onthulde dat er met haar leven was gespeeld, dat haar gezondheid in gevaar was. Dionne’s reis was een inspiratiebron voor velen en toonde maar weer eens aan dat schoonheid niet alleen in het uiterlijk zit.

dionne-slagter-nietsverhullende-foto-instagram

Dionne Slagter poseert in lingerie op Instagram

Dionne heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze het heerlijk vindt om voor een camera te poseren. Ze ging enige tijd geleden nog uit de kleren voor een reeks natuurfoto’s op Instagram en dat smaakte naar meer. De mediapersoonlijkheid weet hoe ze de aandacht van haar 562K volgers op zich moet vestigen en daar zitten ook een aantal bedrijven tussen die graag met haar samenwerken.

Onder deze bedrijven is lingeriemerk Edge ó Beyond te vinden, een luxe merk dat hoogwaardige lingerie verkoopt. Dionne heeft een uitstekende samenwerking met het merk, en daar zijn een aantal verbluffende foto’s uitgekomen. Op de onderstaande kiekjes is Dionne Slagter in een setje van het lingeriemerk te zien. In de caption staat te lezen dat ze een aantal dromerige foto’s heeft gemaakt, en daar is geen woord aan gelogen.

dionne-slagter-nietsverhullende-foto-instagram

dionne slagter nietsverhullende foto instagram 2 1

dionne slagter nietsverhullende foto instagram 1 2

dionne-slagter-nietsverhullende-foto-instagram