date tips
Life

7 dingen die je nooit moet doen tijdens een eerste date

Je hebt eindelijk een eerste date met die leuke meid weten te regelen. Nu is het belangrijk dat je een onuitwisbare indruk op haar gaat maken, in positieve zin natuurlijk. Je moet uiteraard zoveel mogelijk jezelf blijven, maar je moet toch echt op bepaalde zaken letten, zaken die haar gillend en krijsend het restaurant uit doen rennen als je niet oplet. Wij hebben de tips waar je op moet letten.

1. Vies en onverzorgd

Als je jezelf als een naar urine ruikende clochard aan haar voorstelt dan verhoog je de kans op haar vroegtijdige vertrek aanzienlijk. Dus trek een keer een schone onderbroek aan, knip je nagels, en draag bijvoorbeeld een goed passend pak. Misschien is een bezoek aan de kapper ook geen slecht idee, dan kunnen ze daar meteen je neusharen verwijderen.

2. Continu op je smartphone kijken

Als ze het toch aandurft om met jou aan een tafeltje te zitten, dan moet je niet de hele tijd op je smartphone kijken. Je komt toch voor haar? Geef haar dan ook de volle aandacht. Porno kijken kan ook als je thuis bent. Als je haar oprechte aandacht geeft dan heb je misschien een kleine kans dat ze na de date nog wat wilt drinken bij jou thuis.

date night

3. Het bedieningspersoneel schofferen

Wie denk je dat je bent? Behandel de mensen om je heen met respect, en je krijgt haar respect, zo simpel is het. Als je met je arrogante kop het personeel schoffeert en kleineert, dan kun je er vanuit gaan dat jouw date haar neus voor jou ophaalt. Je wilt juist een goede indruk op haar maken, dus geef die man of vrouw een extra fooi en bedankje.

4. Eten als een neanderthaler

Al heb je een boek met de beste openingszinnen uit je hoofd geleerd, als je eet als een neanderthaler is dat een regelrechte afknapper. Nee, je eet rijst niet met je handen, en nee, die gegrilde kip op jouw bord hoeft niet nog een keer te worden geslacht. Gebruik mes en vork, geen handen en voeten. Tip: gebruik het bestek niet om je oren mee schoon te maken.

date adam sandler

5. Praten over je ex

Een absolute no-go. Praten over je ex-vriendin, je date vergelijken met je ex-vriendin, of überhaupt al iets zeggen over een ex-vriendin is een killer. Blijkbaar ben je nog niet over haar heen. Jouw date wilt niet horen dat jouw ex-vriendin kon schilderen met haar voorgevel, of dat ‘zij ook rode bietjes bij haar biefstuk at als jullie uit eten gingen’. Niet doen dus.

6. Praten over jezelf tijdens de date

Als je dan toch aan het praten bent, praat dan niet continu over jezelf. Ze heeft geen medium-rare narcist besteld als hoofdgerecht toch? Wees oprecht geïnteresseerd in haar als persoon, en stel vragen. En ja, er bestaan domme vragen, dus denk even na voordat je ze stelt. Vragen over seks hou je even in je volle zak, hoewel er ook vrouwen zijn die.. volgend onderwerp!

7. Naar haar bos hout staren

Oké, we nemen het je niet kwalijk, maar er bestaat zoiets als subtiliteit. Als je met haar in gesprek bent, dan kijk je in haar mooie ogen, ook al kijkt ze een beetje scheel. Het is echt een afknapper als jouw blik telkens afdwaalt naar haar volle, sappige en royale bos hout. Nogmaals; we nemen het je niet kwalijk, maar let erop dat het niet te vaak gebeurt.

date scarface