Life

7 dingen die je absoluut niet moet zeggen op een eerste date

dingen-niet-zeggen-eerste-date

Als je eindelijk de vrouw van je dromen mee op een date hebt durven vragen, en ze heeft zowaar ingestemd, dan wil je een verpletterende indruk op haar maken. Het is dus belangrijk dat de de juiste woorden gebruikt om haar hart te stelen. Overdenk je opmerkingen en vragen aan haar dus goed, want als je de verkeerde woorden gebruikt dan blijft datingapp Tinder die nagel aan je doodskist. Gelukkig heb je ons voor de juiste tips.

Dingen die je niet moet zeggen tijdens een date

Je moet er sowieso niet vanuit gaan dat ze het bed met jou gaat delen op een eerste date, dus hou die platte en seksuele toespelingen maar voor je. Je kunt er beter voor kiezen om haar af en toe een complimentje te geven, dus niet over haar bos hout, maar over haar bos haar. Als je niet zorgvuldig in je woorden bent dan bestaat de kans dat de klik met je date als sneeuw voor de zon verdwijnt.

Als je een succesvolle tweede date met je droomvrouw wilt, dan zul je voor de verandering eens na moeten denken voordat je wat zegt. Je moet haar dus oraal bevredigen, en nee, we hebben het niet over datgene waar jij nu aan denkt. We hebben het over een goed en inhoudelijk gesprek. We zullen je op weg helpen met 7 dingen die je juist niet tegen een vrouw moet zeggen tijdens een eerste date.

opmerkingen vrouw daten

1. Je lijkt op mijn ex

Je ex-vriendin benoemen in een gesprek met je date is sowieso al een killer, maar als je haar ook nog eens gaat vergelijken met je ex-vriendin dan weet je zeker dat je een middelvinger krijgt. Het woordje ‘ex’ betekent in dit geval ‘exit’. Onthoud dit ezelsbruggetje, want anders ga je zonder enige twijfel alleen naar huis.

2. Krijg je dat allemaal op?

Als jullie gezellig in een restaurant zitten, en het hoofdgerecht (of nog erger, het dessert) wordt geserveerd, dan is het uit den boze om jezelf hardop af te vragen of ze het hele gerecht op gaat krijgen. Ze zal zich dan namelijk bezwaard (lees; dik) voelen bij elke hap die ze neemt, en het laatste wat je wilt is je droomvrouw een negatief gevoel geven.

vrouw eten

3. Mooie borsten (of vergelijkbare woorden)

Het is altijd goed als je haar een complimentje geeft over haar uiterlijk, maar beperk het tot haar kleding, kapsel, ogen, etc. Over haar prachtige boezem beginnen is not-done tijdens een eerste date. Dus ook al zie je dat het een geniaal kunstwerk van een plastisch chirurg is, begin er niet over. Een vrouw wil niet als lustobject worden gezien, dus hou het bij gedachten, maar spreek ze niet uit.

4. Ik hou van je

Tijdens een eerste date? Als je haar af wil schrikken dan moet je die woorden uitspreken. Ze zal misschien beleefd antwoorden, maar in haar gedachten ben je een enge stalker. Je mag best laten merken dat je haar een mooie dame vindt, en in haar geïnteresseerd bent, maar tegen haar zeggen dat je van haar houdt is op een eerste date ronduit eng.

vrouw ik hou van je

5. Zit die jurk niet te strak?

Wat een domme vraag zeg. Ze heeft waarschijnlijk haar uiterste best gedaan om er goed uit te zien, en dan kom je met zo’n opmerking. Ze zal zich (wederom) te dik voelen, en haar zelfvertrouwen wordt er ook niet beter op. Zoals we hierboven al beschreven; denk twee keer na voordat je wat vraagt, want dit wil ze echt niet horen.

6. Me, myself, and I

Teveel praten over jezelf is ook iets waar ze op een gegeven moment schijtziek van wordt. Als je het alleen maar over jezelf hebt dan kom je arrogant, ongeïnteresseerd, en narcistisch over, en dat ben je dan waarschijnlijk ook. In dit geval gaat het dus niet over een verkeerde opmerking, maar over desinteresse. Als je jezelf zo geweldig vindt, dan ga je ook maar met jezelf naar huis. De Easytoys Boners Masturbator is in de aanbieding.

7. Betaal jij?

In deze tijdsgeest is het inderdaad een feit dat de financieel sterke en onafhankelijke vrouw haar eigen boontjes kan doppen. Haar vragen om te betalen voor jullie date echter te belachelijk voor woorden. Of jij betaalt de date, of jullie splitten de rekening, zoals we kunnen zien in het programma First Dates. Haar vragen om te betalen is een no-go, en zal ze niet kunnen waarderen, en wij ook niet, zwerver.

vrouw betaal jij