Life

5 dingen die je zeker niet moet doen tijdens Valentijnsdag

valentijnsdag

Valentijnsdag is de dag van de liefde. De dag waarop je extra toont hoeveel je van je vriendin houdt, door haar mee naar een goed restaurant te nemen, of misschien een op een wat meer spannende date. Je wilt dat de dag perfect verloopt, en dat jouw schatje een onvergetelijke ervaring heeft. Je wilt het dus niet verpesten. Wij hebben 5 dingen op een rij gezet die je absoluut niet moet doen tijdens Valentijnsdag.

Valentijnsdag moet bijzonder zijn

We hebben eerder 11 leuke date ideeën voor Valentijnsdag behandeld, dus wat dat betreft hoef je jezelf geen zorgen te maken. We hebben ook een aantal leuke cadeautips op een rijtje gezet, dus je hoeft niet met lege handen aan te komen. Met een beetje creativiteit weet je de zintuigen van je vriendin te prikkelen, en wordt ze die dag opnieuw smoorverliefd op je.

Je kunt het uiteraard ook verpesten, waardoor jullie Valentijnsdag een donker randje krijgt, en dat is weer niet goed voor jullie relatie. Sommige dingen zijn gewoon not-done. Dan verdwijnt de klik tussen jullie, en dan is het misschien beter als jullie weer huiswaarts keren. Om je op weg te helpen hebben we hieronder een aantal tips geplaatst. Doe deze dingen vooral niet op de dag van de liefde, want dan zal Cupido jou voor de rest van het jaar keihard uitlachen.

Valentijnsdag cadeau

1. Haar een huishoudelijk cadeau geven

Het blijft een beetje cliché, maar het het is echt niet verstandig om je vriendin een stofzuiger of een nieuw strijkijzer te geven op Valentijnsdag. Ze zal het echt niet erg vinden om je overhemden te strijken, maar op de dag van de liefde geef je haar geen cadeau waarmee ze zich dienstbaar op kan stellen ten opzichte van jou. Geef haar iets wat ze voor zichzelf kan gebruiken, of iets wat jullie liefde symboliseert.

2. Met lege handen thuiskomen

Ook al zegt je vriendin dat ze niets met Valentijnsdag heeft, en ook geen cadeau verwacht, dan heeft ze toch stiekem de hoop dat je aandacht schenkt aan deze dag. Je zou een leuk lingeriesetje voor haar kunnen kopen, iets waardoor ze zich mooi en vrouwelijk gaat voelen. Een bosje bloemen is een beetje afgezaagd, maar altijd nog beter dan helemaal niets.

3. Valentijnsdag vergeten

Waarschijnlijk kijkt ze al een tijdje uit naar een hartstochtelijke avond. Het is not-done als je thuiskomt, je schoenen aan de kant flikkert, en met je voeten op tafel de Donald Duck gaat lezen. Je hoeft niet groots uit te pakken, maar laten zien dat je aan haar hebt gedacht op Valentijnsdag is een blijk van waardering , en dat zal ze je zeker in dank afnemen.

valentijnsdag lege handen

4. Je smartphone meer aandacht geven dan haar

Dat is eigenlijk de regel op alle dagen als je haar een beetje quality-time gunt. De hele dag met je kop in die smartphone zitten is hetzelfde als haar aanwezigheid negeren, en je prioriteiten niet bij haar leggen. Ze zal het kunnen waarderen als je die mobiele telefoon in de kast laat liggen, en haar de aandacht geeft die ze verdient. Quality-time is nog belangrijker dan een cadeau, maar het is het perfect als je deze twee combineert.

5. Maak het cadeau niet te erotisch

Een cadeau op Valentijnsdag mag best een erotisch tintje bevatten, zoals een Love Box. Seks is uiteraard belangrijk, maar op de dag van de liefde draait het om haar hart, en niet om haar heilige tempel. Ze wilt zich bemind en gerespecteerd voelen. Als je haar een vibrator geeft dan gaat ze die zeker gebruiken, en dan kan jij de logeerkamer in. Als je de bovenstaande tips in je achterhoofd houdt dan kan jullie Valentijnsdag niet meer stuk. Succes!

valentijnsdag erotisch