vrijpartij
Life

7 dingen die je écht niet moet doen na een vrijpartij

Mannen kunnen nogal bot en zelfs onbeschoft uit de hoek komen als het om vrouwen en een vrijpartij gaat. Het mannenbrein werkt nu eenmaal anders dan het vrouwenbrein, en dat levert soms kortsluiting op in een relatie. Als je een date met de vrouw van je dromen hebt gehad, en een nacht hebt beleefd die je normaal alleen in films ziet, dan wil je dat ze daar met plezier op terugkijkt. Sommige dingen kun je dus beter niet doen als jullie intiem zijn geweest.

Vermijd deze dingen na een stomende vrijpartij

Ook al heb je de beste standjes volgens vrouwen toegepast, en is ze zwaar onder de indruk van jouw bedprestaties, dan moet je na de daad alsnog oppassen met wat je doet. Vrouwen kunnen sommige acties van een man na een vrijpartij namelijk niet waarderen. Als je niet op de onderstaande punten let, dan zal ze je bij het grofvuil zetten, en heb jij al die cunnilingus tips voor niets geleerd.

Je hebt uiteraard geen zin om terug te grijpen naar al die sextoys voor mannen, dus is het raadzaam om ook de onderstaande tips ter harte te nemen. Het zijn simpele tips die haar herinnering aan de stomende nacht tussen jullie kunnen maken of breken, dus leer ze uit je hoofd. Na een stomende vrijpartij is zij in haar hoofd nog niet klaar met intimiteit, en daar gaat het bij mannen vaak fout. Lees en leer.

na vrijpartij

1. Jezelf meteen aankleden

Dat je een snelle jongen bent wil niet zeggen dat je in alle opzichten gehaast gedrag moet vertonen. Ze kan het misschien waarderen dat jij dat standje kent waarmee ze binnen 5 minuten klaarkomt, maar als jij na een orgasme meteen je kleding aantrekt dan is ze dat kunstje zo weer vergeten.

2. Einde romantiek

Als zij na een orgasme nog bezig is met landen, dan is het zeer ongemakkelijk als jij die romantische kaarsjes uitblaast, en daarna meteen alle lampen aanklikt. Ze is nog aan het nagenieten, dus maak niet abrupt een einde aan de sfeer, en daarmee ook de spanning tussen jullie.

vrijpartij romantiek

3. Je moeder bellen

Vrouwen kunnen het waarderen als je een goede band met je moeder hebt, maar een moederskindje vinden ze onaantrekkelijk. Als je na de daad meteen je moeder gaat bellen over de fantastische ervaring, dan zal ze de volgende keer aan jouw moeder denken tijdens de daad, en dan creëer je een ijskonijn in een dorre woestijn.

4. Meteen gaan slapen

Het is begrijpelijk dat al die inspanning enige vermoeidheid in de hand werkt, maar als je jezelf na de vrijpartij meteen omdraait en gaat slapen dan zal ze met een naar gevoel terugdenken aan de nacht. Ze zal zich gebruikt voelen, en dat zal ze je niet in dank afnemen. Als je ontwaakt dan is ze ervandoor.

vrijpartij slaap

5. Haar geld geven voor de bus

Haar geld geven na de vrijpartij is sowieso iets dat vreemd overkomt, maar als je een tientje op het nachtkastje legt en haar de bustijden vertelt, dan kun je er vanuit gaan dat het de laatste keer is dat je haar hebt gezien. Breng haar op zijn minst naar huis, en neem op een respectabele manier afscheid.

6. De vrijpartij analyseren

Als jullie aan het bijkomen zijn van de intieme activiteit dan hoef je haar niet te vertellen wat er beter kon, wat er slechter kon, of wat jouw ex-vriendin anders deed. Ze wil het niet horen. Als je dat wel doet dan bestaat de kans dat ze binnen mum van tijd haar interesse in jou is verloren. Hou deze tip goed in je achterhoofd.

7. Gaan gamen

Het kan zijn dat je na de liefdesdaad zo snel mogelijk een andere vorm van vermaak zoekt die het geluksstofje in je brein kan triggeren. Een potje FIFA spelen is een optie, maar wacht daar voor de zekerheid mee tot de dame de deur uit is, of in ieder geval tot jullie beiden weer over zijn gegaan tot de orde van de dag.

vrijpartij gamen