Dineren in een iglo met uitzicht op de Tower Bridge 04
Food & Drinks

Dineren in een iglo met uitzicht op de Tower Bridge

Valentijnsdag staat alweer bijna voor de deur! Elk jaar is het weer de grote vraag waar je romantisch een hapje kan gaan eten met je vriendin. Dit jaar helpen wij je graag uit de brand. Via Reisleven werden we geattendeerd op de Coppa Club. Op deze plek kan je dus in hartje Londen dineren in een iglo met een adembenemend uitzicht op de Tower Bridge. Welke dame maak je daar nou niet blij mee?

Na het lezen van dit bovenstaande tekstje ben je natuurlijk heel benieuwd naar de prijs van dit geintje. We hebben het daarom even voor je uitgezocht – want je gaat natuurlijk niet zitten gieren als je zoiets gaat doen.

Daarom hebben wij een heerlijk diner samengesteld met als voorgerechtje tomaten bruschetta (£4,95), en een glas rosé (£5,95) en een heerlijke Britse entrecote met frietjes (£24,95). Tot slot natuurlijk als dessert een panna cota (£6,95), of je neemt een kopje koffie als afsluiter. Omgerekend van pond naar euro’s eet je voor zo’n €47,55 per persoon. Dat is toch prima te doen?

Vergeet niet te reserveren

De iglo’s bij de Coppa Club in Londen waren afgelopen jaar zeer populair. Dus mocht je van plan zijn je vriendin mee te nemen naar deze plek, vergeet dan vooral niet te reserveren. Stond het menu wat wij voor je hadden samengesteld je nou niet zo aan? Neem dan gerust zelf even een kijkje op de website van het restaurant.

Je kan hier trouwens ook gewoon terecht voor een heerlijk ontbijt & lunch!

Dineren in een iglo met uitzicht op de Tower Bridge 02 Dineren in een iglo met uitzicht op de Tower Bridge 03 Dineren in een iglo met uitzicht op de Tower Bridge 01