resort_dikke_mensen
Travel

Speciaal resort op de Bahama’s geopend voor dikke mensen

De Bahama’s staat bij veel mensen op de bucketlist. Het is onder andere een heel gewilde vakantie voor de honeymoon. De Bahama’s is blijkbaar ook een erg geliefde vakantie voor de wat vollere mensen op onze aardbol. Een hotel met de originele naam ‘TheResort’ heeft namelijk een resort geopend speciaal voor dikke mensen.

‘TheResort’- speciaal voor dikke mensen

TheResort is twee jaar geleden geopend op Eleuthera, een onderdeel van de Bahama’s. Wat maakt dit resort dan anders dan normaal? Er zijn aanpassingen gedaan die het makkelijker maken voor dikke mensen om te bewegen. De deuren zijn breder, de bedden groter, de stoelen steviger en er is meer service.

Ook het buffet is uitgebreider. Om op gewicht te blijven mag er namelijk drie keer per dag gebruik gemaakt worden van het buffet. Dus als je de hele dag honger hebt kun je drie keer flink opscheppen. Er is ook een speciaal privestrand van het resort zelf, hierdoor zul je je nooit bekeken voelen door ‘slanke’ mensen.

bahamas_resort_dikke_mensen

Hoe is het idee ontstaan?

Het idee komt van James King. Hij zag hier al jaren geleden brood in. De dag dat hij voor het eerst een dikke vrouw door haar strandbedje zag zakken wist hij dat er iets moest gebeuren. Zij moest namelijk een vergoeding van bijna 200 dollar betalen aan de eigenaar. James vond dat er iets speciaal voor dikkere mensen moest komen.

Toch zit er ook een mooie filosofie achter het hotel. Je kun er namelijk groepstherapie krijgen en verschillende activiteiten waarmee je juist zal afvallen. Ook leer je dus praten over je eigen gewicht en voel je je op je gemak omdat je met gelijkgestemden bent.

Interesse? Dan moet je wel even flink in de buidel tasten. Zes dagen all inclusieve in TheResort kost ongeveer 15.000 euro. Uiteraard wordt je volledig in de watten gelegd en van en naar het vliegveld gereden.