Didi Shanna
Women

Didi Shanna breekt het internet met uitdagende foto in badpak

We kennen de blonde Diddi Shanna vooral als de uiterst aantrekkelijke ex-vriendin van radio-dj Bram Krikke. De twee hadden drie jaar een relatie, maar dat liep uiteindelijk op de welbekende klippen. Didi zette echter niet bij de pakken neer, en stortte zich vol op haar carrière. Wij helpen haar hier graag een handje bij, dus stonden we even stil bij de prachtige badpak-foto die ze deelde op Instagram.

Ex-vriendin van Bram Krikke

Didi was al langer actief op Instagram en TikTok, maar die carrière kreeg een extra zetje toen haar toenmalige vriend, radio-dj Bram Krikke bekend werd bij het grote publiek. De relatie tussen de twee hield geen stand en strandde in 2021 omdat ‘de vonk’ er niet meer was. Inmiddels heeft Krikke lingeriemodel Robin Holzken weten te strikken. Ook Didi heeft na de breuk niet stilgezeten.

Didi Shanna kreeg kort na de breuk een relatie met een TikTokker die Tijn heet, maar ook deze kortdurende relatie had helaas niet de liefdesvonk dat nodig is om het vuurtje tussen de twee aan te wakkeren. Ondertussen gaat de blondine vrolijk door met het posten van verbazingwekkende foto’s op Instagram, waaronder een foto in badpak waarvan je tong op je schoenen gaat liggen. Wat een lichaam.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DIDI SHANNA (@didishanna)

Didi Shanna verrast volgers met uitdagende badpak-foto

Op de foto zien we Didi in een badpak dat haar als gegoten zit. De rits geeft de zwemkleding een speels geheel, wat ons doet denken aan de opengeritste wetsuit van Juultje Tieleman. Het is duidelijk dat de knappe Didi nog geen afscheid van de zomer heeft genomen. Dat vinden wij niet erg, want we worden blij van dit soort adembenemende Instagram foto’s. Ze ziet er in ieder geval uit om door een ringetje te halen.

Als we naar de onderstaande foto kijken dan kunnen we ons voorstellen dat haar ex-vriendjes zich bij het zien van dit kiekje nog eens goed achter de oren krabben, want zo’n mooie verschijning laat je toch niet lopen? Het liefdesleven van influencers kan nu eenmaal turbulent zijn, maar uiteindelijk komt het allemaal goed, zoals we bij Monica Geuze kunnen zien. Didi Shanna staat in ieder geval weer vrolijk in het leven.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door DIDI SHANNA (@didishanna)