Nieuwe Serie Diamonds van de Makers Undercover, Netflix
Film & Serie

Diamonds: nieuwe misdaadserie door de makers van Undercover

Netflix en de VRT hebben een achtdelig misdaaddrama besteld: Diamonds. Het verhaal gaat over een familie van diamanthandelaars die zich in de welbekende diamantbuurt staande probeert te houden tussen een massa aan concurrenten. De serie wordt geproduceerd door De Mensen (onder meer bekend van Undercover).

Diamonds: het verhaal

We volgen de familie Wagner, één van de invloedrijkste diamanthandelaars van Antwerpen. Niet alleen bovengronds, maar ook in de onderwereld. Om die reden is zoon Noah (de hoofdpersoon in de serie) om afstand te houden van het familiebedrijf.

Wanneer zijn broertje zelfmoord pleegt, keert de afgezonderde Noah terug om het werk van zijn familie voort te zetten. Tijdens zijn poging gebruikt hij allesbehalve orthodoxe methoden om zichzelf en zijn familie te redden.

Nieuwe Serie Diamonds van de Makers Undercover, Netflix

Het nieuwe Undercover?

In de serie wordt Nederlands, Engels en Jiddisch gesproken – en de opnames starten deze zomer. In 2022 hoopt Netflix de misdaadserie op het platform te kunnen streamen. Of deze Belgische thriller een ijzersterke cast krijgt, hopen we je snel te kunnen vertellen.

Hoewel de productie van Diamonds in handen ligt van dezelfde mensen als Undercover, komt het verhaal uit een andere hoek. De spannende serie is ontwikkeld door Yuval Yefet en Rotem Shamir, die samen ook de topserie Fauda hebben gemaakt.