dgtl boiler room samenwerking
Media

DGTL en Boiler Room kondigen iconische samenwerking aan

Op 7, 8 en 9 april trapt DGTL in Amsterdam het festivalseizoen 2023 af met een bijzondere samenwerking. Voor het aankomende 10e jubileum heeft DGTL Boiler Room uitgenodigd om exclusief een van de 8 podia over te nemen tijdens het aankomende Paasweekend. Een samenwerking die mega goed bij elkaar past en gegarandeerd het dak eraf laat gaan tijdens de start van dit festival seizoen.

DGTL X Boiler Room

De stap markeert een triomfantelijke comeback voor Boiler Room, dat afgelopen november de eerste editie van Boiler Room Festival in Amsterdam organiseerde en afgelopen december een eerste samenwerking met DGTL in India beleefde. Headliners van de Boiler Room stage gedurende de drie dagen van DGTL zijn onder andere de Britse ster DJ/producer Bonobo en veelbelovende artiesten als Budino, Bambounou & Valentina Luz – die allemaal al eerder op het wereldberoemde BR-kanaal te zien waren.

DGTL presenteerde onlangs de complete line-up van meer dan 90 artiesten, die een breed spectrum van elektronische muziek bestrijkt. Verwacht bijzondere performances van enkele van de meest toonaangevende namen, spectaculaire live acts en nieuwe sounds om te ontdekken. Boiler Room’s eerste festivaleditie die onlangs in Amsterdam werd gehouden, raakte een interessante mix aan subculturen, genres en scènes.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Boiler Room (@boilerroomtv)

Boiler Room Festival

Op BR festival konden bezoekers het beste van muziek en cultuur ervaren van een opkomende groep vooruitstrevende collectieven die nieuwe invloeden brengt binnen de clubcultuur door cross-culturele uitwisselingen en speciale live optredens. Met deze samenwerking onderstrepen DGTL en Boiler Room hun gedeelde visie op het belang van nieuwe muzikale ontdekkingen en inclusiviteit.

DGTL heeft zich sinds de eerste editie begin 2013 gepositioneerd als een uniek en onderscheidend festival. Met muziek, kunst, duurzaamheid en verantwoordelijkheid als belangrijkste pijlers hebben de evenementen van DGTL hun unieke positie in het wereldwijde festivallandschap verworven. Het in Amsterdam gevestigde festival is al ver over de landsgrenzen gegaan met edities in Santiago, São Paulo, Tel Aviv, New Delhi en Mumbai. Meer info over DGTL 2023 en tickets vind je hier.