Deze wekker die koffie zet is alles wat je ’s ochtends nodig hebt

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

In de ochtend niet wakker te krijgen en moeite met opstaan, we kennen allemaal het gevoel wel. Een goede kop koffie helpt, maar daarvoor moet je wel eerst je bed uit zien te komen. Om dat probleem op lossen bedacht Joshua Renouf een wekker die ook koffie zet: The Barisieur.

Binnen no-time haalde Josh ruim 1 miljoen dollar op via zijn Kickstarter, wat genoeg was om The Barisieur te ontwikkelen en in productie te nemen. De eerste kopers hebben hun apparaat al binnen en genieten ’s ochtends al van hun bakje koffie.

Deze wekker die koffie zet is alles wat je s ochtends nodig hebt

Josh is zelf nog het meest lyrisch over zijn uitvinding. Volgens hem zou apparaat een ‘zintuiglijke ervaring voor je innerlijke heiligdom’ zijn, waar de gemiddelde koffiejunk ‘emotioneel zeer aan gehecht kunt raken’.

Of dat ook echt zo is valt natuurlijk te betwijfelen, maar wat we wel weten is dat dit gewoon een prime uitvinding is. Er hangt wel een redelijk prijskaartje aan, voor een Barisieur betaal je ruim 350 euro. Maar een goede koffiezetter mag wel wat kosten.

Wakker worden met de heerlijke geur van versgemalen koffie, klinkt goed toch?5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....