Home Food & Drinks Deze week opent er een dartcafe met unieke technologische gamefuncties

Deze week opent er een dartcafe met unieke technologische gamefuncties

One hundred and eighty! Vanavond (4 maart) zal er een uniek concept worden geïntroduceerd in Nederland waar wij heel erg enthousiast van worden. Een van onze favoriete sporten in Nederland krijgt eindelijk een plek die het verdient. Oche Amsterdam zal namelijk het bekende dartspel transformeren tot een social experience van hoog niveau. Het vernieuwende concept is overgewaaid vanuit Oslo en Australië.

In de Utrechtsestraat in Amsterdam zal de ultieme dart experience geopend worden waarbij je wordt uitgenodigd om je telefoon weg te leggen. Je kunt een private dart booth huren (tot 12 personen) waar je samen met je vrienden, collega’s, voetbalteam, familie of date op een interactieve manier tijdens het borrelen verschillende dart spellen kan spelen. Bij Oche heb je namelijk de traditionele dartborden, maar dan voorzien van elektronische nieuwe gamefuncties. Door deze toffe opties kun je meerdere games spelen en automatisch de scores bijhouden. Op deze manier kun je kennismaken met darten op de meest innovatie en gezellige manier.

Als je vooral komt om te borrelen en eten ben je bij Oche ook op de juiste plek. Je kunt tijdens het spelen namelijk genieten van heerlijke shared menus die met lokale producten zijn samengesteld. De chef van Oche, Niels van Halen, is de voormalige chef-kok van het Michelin restaurant De Hoefslag. Ze hebben de gerechten natuurlijk zo samengesteld dat je alles met die ene vrije hand kunt eten.

Oche heeft de drankkaart op het menu aangepast. Met op Amsterdam geïnspireerde cocktails en een goede bier-en wijnkaart, perfect voor de vrijdagmiddagborrel bijvoorbeeld. Check de foto’s alvast hieronder:

Deze week opent er een dartcafe met unieke technologische gamefuncties 2

Deze week opent er een dartcafe met unieke technologische gamefuncties 3

Deze week opent er een dartcafe met unieke technologische gamefuncties 4
Deze week opent er een dartcafe met unieke technologische gamefuncties 1 1

LEES MEER