Deze trailer van de nieuwe Ring film gaat de engste film in tijden te worden
Film & Serie

Deze trailer van de nieuwe ‘Ring’ film gaat de engste film in tijden te worden

We kennen allemaal nog we de Japanse horror films Ring. Dit waren vroeger de meest populaire en misschien wel de engste films die er uitgebracht werden in die tijd. Vooral de Japanse versies van deze films waren belachelijk duister en gruwelijk.

Eindelijk is er een remake van deze legendarische horror film gemaakt. Let op: het gaat om een Japanse remake met Engelse ondertiteling. In de oude films regisseur van Hideo Nakata ging het om een vreemde videotape die, wanneer je die bekeek, jouw dood betekende binnen 7 dagen tijd. In de nieuwe film is de videotape ingeruild voor online clips, het concept blijft verder hetzelfde. Waarom iets veranderd als het werkt?

In dit verhaal nieuwe verhaal ziet alles er weer net zo eng en creepy uit als we de trailer mogen geloven. De film gaat Sadako heten, vernoemd naar het enge meisje in de put. In dee nieuwe film heeft Sadako het op vloggers gemunt. Of de film in de bioscoop komt of direct op streamingdiensten is nog niet bekend. We keep you posted en check alvast de gruwelijke trailer hieronder als je durft.