Ferrari1
Wheels

Deze prachtige nieuwe Ferrari SF90 vliegt binnen 7 seconden naar 200 km/u

De Ferrari blijft toch wel de ultieme mannenauto. Het is daarom nog steeds de natte droom om er ooit eentje in de garage te hebben staan. De rode kleur, het logo, het design, het geluid, de kracht… Geweldig! Als jij dacht dat Ferrari de laatste jaren stil staat heb je het goed mis, want ze zijn deze week met een nieuw monster gekomen: de Ferrari SF90 Stradale.

Alles klopt aan deze auto. Hij is voorzien van een zieke achtcilinder met 780 pk en een 800 Newtonmeter koppel. Is dat alles? Zeker niet. Naast die giga-motor is ‘ie ook nog voorzien van drie elektromotoren. 4-liter V8 + elektromotor + elektromotor + elektromotor = 1.000 pk. Dit ding vliegt letterlijk over de weg.

Het resultaat van al deze prachtige snufjes? Je vliegt binnen 2.5 seconden naar de honderd. Op 7 seconden (6.7 om precies te zijn) zit je al op de 200 euro. Wij kunnen niet wachten om zoiets in het echt mee te maken. Het duurt nog een jaar voordat deze Stradale op de markt komt. Komt goed uit, dan kunnen we nog eventjes door sparen. Bekijk de brute foto’s hieronder!

Ferrari

Ferrari1

Ferrari2

Ferrari4

Ferrari5