Deze plant van €20 kan jouw partner laten stoppen met snurken

Het is voor niemand leuk om naast een harde snurker te slapen. Het heeft al vele relaties kapot gemaakt. Als de relatie wel stand houdt dan kost het in ieder geval vele uren nachtrust. Er wordt constant gezocht naar oplossingen om snurken te verminderen. Er is nu een plant ontdekt die daar wel eens goed bij zou kunnen helpen.

Bol.com verkoopt namelijk een ananasplant in pot, voor maar 20 euro, waarvan wordt gezegd dat deze snurken kan voorkomen. Volgens onderzoek van NASA-wetenschappers kan slapen naast deze plant helpen om de meest luidruchtige slapers stil te krijgen. De planten produceren namelijk veel zuurstof en verbeteren de luchtkwaliteit.

De planten worden in Nederland gekweekt en hebben tussen de 21 en 24 maanden nodig om volledig uit te groeien tot een volwassen plant. Je kunt deze magische anti-snurkplant hier aanschaffen. Wie gaat hier heel erg blij van worden? Tag een snurker.

Funda parel: chique villa inclusief eigen kroeg

Funda-en. Het is ons favoriete werkwoord. Lekker scrollen door het aanbod op de website, op zoek naar de allermooiste pareltjes. Het blijft vaak bij...

Dit zijn de 7 duurste Whisky’s ooit verkocht

Iedereen met een beetje intelligentie en gezond verstand weet dat whisky de beste uitvinding is sinds vuur. Het kalmeert de geest, ontspant het lichaam...