Deze op afstand bestuurbare Nerf Tank houdt alle collega’s op afstand

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Heb jij een irritante collega die jou altijd lastig valt? Dan is deze gadget zeker wat voor jou. De Nerf Elite TerraScout RC Drone is een op afstand bestuurbare ‘tank’ voorzien van rupsbandjes, een ingebouwde camera en een magazijn met 18 darts. Ideaal om je vervelende collega’s mee op afstand te houden!

De RC Drone gebruikt all-terrain rupsbanden zodat je overal snel je aanval kan opzetten. En dankzij de controller met LCD-scherm zit je altijd op een veilige afstand als jij je collega’s bestookt met Nerf darts.

De camera neemt 720p HD beelden inclusief audio op en slaat dat op een verwisselbare SD-kaart op. Zo kunnen je vrienden en collega’s hun gezicht terugzien op het moment dat ze door jou werden beschoten.

Deze op afstand bestuurbare Nerf Tank houdt alle collegas op afstand 02

Deze op afstand bestuurbare Nerf Tank houdt alle collegas op afstand 01

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....