Deze man wilt zijn eiland ruilen tegen een Porsche 911 GT2 RS

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

In Amerika verscheen wel een hele opvallende advertentie op Craigslist – de Amerikaanse variant van Marktplaats. In de desbetreffende advertentie wil een man zijn eiland ruilen tegen een Porsche 911 GT2 RS, oftewel de dikste 911 ooit gemaakt.

Het eiland waar het over gaat ligt ten zuiden van Daytona Beach, Florida. Het eiland is 2,5 voetbalvelden groot en is volledig omgeven door water, wat op zich wel logisch is. Het eiland kost 568.000 dollar.

Maar je kan het eiland ook nog op een andere manier kopen, namelijk met je Porsche 911 GT2 RS. In Nederland kost ie uit het boekje 354.000 euro, in Amerika 293.200 dollar. Snel verdient dus, zou je denken. Er is echter één klein probleem…

Man ruilt eiland voor Porsche

De vraag naar de 911 GT2 RS is groter dan wat er wordt geproduceerd. Dus zelfs als zou je het geld wél hebben, dan alsnog is het lastig er eentje te bemachtigen. Je eiland als ruilmiddel aanbieden klinkt dan ineens een stuk minder gek.

De listing is ondertussen van Craigslist verdwenen, dus we kunnen er vanuit gaan dat iemand op het aanbod is ingegaan. Of wij een 911 GT2 RS zouden ruilen tegen een eiland durven we eerlijk gezegd niet te zeggen. Wat jij?

porsche normal

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....