Deze kroonluchter gemaakt van bierflesjes is de bekroning op elke mancave
Life

Deze kroonluchter gemaakt van bierflesjes is de bekroning op elke mancave

Wij zijn gek op leuke DIY-projecten. Het is geweldig om een eigen toffe stijl in je huis te creëren. Een Nederlandse interieur ontwerper heeft onlangs de ultieme bekroning op jouw mancave bedacht. Een heuse bier kroonluchter, volledig gemaakt met bierflesjes van jouw favoriete merk.

Er zijn veel plekken denkbaar waar deze kroonluchter geweldig zou staan. In jouw ‘chill’ ruimte, in de kroeg, een brouwerij of in een strandhuis. Als je fan bent van bier is dit de ode aan jouw liefde voor gele rakkers. De kroonluchter heet de BeerLight en is er in meerdere varianten, namelijk met verschillende soorten biermerken. Je kunt ze makkelijk verwisselen, mocht je overgestapt zijn van het ene naar het andere merk. Of als je een andere kleur wilt voor jouw kroonluchter.

De eerste ontwerpen waren loeizwaar, denk aan een enorme kroonluchter van meer dan 100 kg. De nieuwe versies zijn een stuk lichter, maar alsnog enorm stevig, met een 9mm houten frame. Er zijn 5 verschillende formaten beschikbaar. Denk aan kroonluchters van 19, 37, 42, 54 of 61 flesjes.
Bekijk hieronder een aantal foto’s en de instructie video. Goed idee voor jouw mancave of cafe?

Deze kroonluchter gemaakt van bierflesjes is de bekroning op elke mancave1Deze kroonluchter gemaakt van bierflesjes is de bekroning op elke mancave