Deze kerel bouwt een Katana van metalen autoveer

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

In een wereld waarin steeds meer digitaal gebeurd en robots meer en meer werk overnemen is het altijd fijn om te zien dat er nog mensen zijn die daadwerkelijk iets met hun handen kunnen. Zo maakt de kerel in deze video met zijn eigen handen een Katana van een springveer die uit een auto komt.

Wij kunnen hier echt uren naar kijken. Geen wonder dus dat de video’s van Jake’s Custom Knives al tientallen miljoenen keren bekeken zijn. Sit back and have a look!

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....