Deze halsband vertaalt het blaffen van jouw hond in een scheldpartij

Wij zijn gek op trouwe viervoeters. Niets is zo leuk als lekker spelen met je hond. Maar soms zou je wel eens willen weten wat er nou allemaal in zijn of haar hoofd omgaat. Vanaf nu kun je goede gesprekken voeren met jouw hond door middel van een wel hele speciale halsband. Een Amerikaans bedrijf (hoe kan het ook anders) heeft namelijk een halsband gemaakt die het blaffen van jouw hond omzet in een knallende scheldpartij.

Voor maar 60 dollar heb jij deze geniale gadget in huis. Hoe het werkt? Zodra jouw hond begint te blaffen begint de band te schelden. De ‘fucks’ en ‘bullshit’ vliegen je om de oren. Vooral leuk als je over straat loopt en mensen nietsvermoedend een scheldende hond horen. Een beetje maf is het natuurlijk wel maar wij kunnen er de humor wel van inzien.

Momenteel is het product uitverkocht en moeten we dus wachten op een nieuwe collectie. Houdt daarom deze site goed in de gaten. Het bedrijf achter de halsbanden geeft wel een waarschuwing af aan alle geïnteresseerden: “De halsband is in geen enkele vorm bedoeld als hondentraining of als oplossing om je hond minder te laten blaffen.”
Niet zo dol op een scheldende hond? Dan is deze Pets Beside Bunk wellicht iets voor jou.