Deze gast laat zich expres arresteren zodat hij zijn eigen bruiloft kan missen
Media

Deze gast laat zich expres arresteren zodat hij zijn eigen bruiloft kan missen

Je bruiloft is volgens velen de mooiste dag van je leven. En dat is maar goed ook, want het kost een partijtje veel geld om een mooie bruiloft te organiseren. Maar voor anderen is de dag dat ze gaan trouwen blijkbaar een ware hel. Deze Chinese kerel wilde zijn bruiloft zo graag cancellen dat hij besloot zich te arresteren zodat hij niet hoefde te trouwen.

De Chinese meneer Chen, was blijkbaar toch niet zo gek op zijn vriendin en besloot daarom de bruiloft te missen. Hij wist geen andere manier te bedenken dan door zichzelf te arresteren. Hij besloot iets te gaan stelen en expres gepakt te worden. Bij een dansstudio in Shanghai heeft hij een grote spreker gestolen. De politie heeft hem op heterdaad betrapt en nam hem mee. Tijdens het verhoor stonden de politie agenten met hun bek vol tanden.

Chen verklaarde namelijk dat hij het Bluetooth-apparaat had gestolen om onder de bruiloft uit te komen.
Hij verklaarde “Mijn vriendin wil met me trouwen, maar ik niet met haar. Ik wist dat ik gepakt zou worden. Ik wilde eigenlijk weglopen, maar ik was boos. Ik wist dat julie me zou vinden, hoewel ik niet dacht dat het zo snel zou gaan.’

Hij gaf zijn zonde dus direct toe en de reden waarom hij dit deed. Wij zijn vooral benieuwd naar zijn vriendin. Zou ze al bij het altaar hebben gestaan? En waarom wilde de man absoluut niet met haar trouwen? We hopen snel een update kunnen geven over dit vreemde verhaal. In ieder geval weten we zeker dat de man weer vrijgezel is.