Deze gast bouwt een gruwelijke sportbar in zijn tuin
Life

Deze gast bouwt een gruwelijke sportbar in zijn tuin

Veel mensen zijn enorm creatief bezig geweest de afgelopen tijd. Door het vele thuiszitten komen we op de mooiste ideeën. Deze gast en zijn DIY-project is daar het ultieme voorbeeld van. Hij verveelde zich kapot thuis, vooral omdat hij niet meer naar zijn favoriete kroeg kon. Daarom besloot hij de kroeg gewoon in huis te halen. Hij heeft namelijk een hele vette sportbar in zijn eigen achtertuin gebouwd.

Sport kijken en bier drinken is toch een van de favoriete bezigheden van elke vriendengroep. Deze Schot miste dit zo erg dat hij zijn eigen sportbar in de tuin heeft gebouwd. Gelukkig voor hem zijn er alweer een aantal sport competities van start gegaan, anders bleef het natuurlijk wel erg stil in de bar. Maar eerlijk is eerlijk, wij zijn razend jaloers op dit sportcafe. Wie wil dit nou niet in zijn eigen achtertuin hebben.

Hij kwam op het idee nadat zijn vakantie niet doorging. Van de centen die hij hiermee wist te besparen besloot hij deze sportbar te bouwen met een van z’n beste maten. Het resultaat mag er zeker wezen, het doet zeker niet onder voor de sportbarretjes die wij kennen. Ook heeft hij natuurlijk een abonnement op alle sportzenders zodat hij en zijn vrienden nooit meer iets hoeven te missen.

Er zijn meer mensen die uit verveling of andere belangrijke redenen op gekke ideeën komen. Denk aan deze vrouw die besloot een cafe in de tuin te maken zodat haar man vaker thuis zou zijn. Of deze gasten die een hele kroonluchter maken van bierflesjes. Heb jij nog vette DIY-ideeën voorbij zien komen? Of heb je zelf iets leips gemaakt tijdens de quarantaine tijd? Laat het even weten in de comments!

Deze gast bouwt een gruwelijke sportbar in zijn tuin 1

Deze gast bouwt een gruwelijke sportbar in zijn tuin 2