Deze Drone video laat de metamorfose zien van Circuit Zandvoort
Wheels

Deze Drone video laat de metamorfose zien van Circuit Zandvoort

Het is bijna zover. Het nieuwe F1 seizoen staat op het punt van beginnen. En dit jaar hoort eindelijk Nederland bij een van de GP’s die op de planning staan. Als je een kaartje voor de Dutch GP hebt weten te bemachtigen heb je veel geluk gehad want er was bizar veel animo. En als je nog een huisje zoekt om in te slapen, lees dan dit bizarre aanbod.

Om jullie alvast lekker te maken is er een video gemaakt die de transformatie van van Circuit Zandvoort. In deze video zie je hoe de baan er tegenwoordig bij ligt na alle verbouwingen. Het is een volledig vernieuwd duinparcours met een hele toffe lay-out.

Natuurlijk is lang niet alles veranderd. De grootste veranderingen zijn te vinden in bocht drie en bocht veertien. In de Hugenholtzbocht is een schuinere bocht te vinden en in de Arie Luyendijkbocht een hele heftige ‘banking’ (schuine en stijle bocht). In de wandelgangen wordt gezegd dat coureurs in deze bocht zelfs het gevoel hebben tegen een muur af te rijden. En dat met deze hoge snelheden. Check de video hieronder: