Deze dief steelt een lijkwagen de overledene er nog in
Media

Deze dief steelt een lijkwagen met de overledene er nog in

Amerika blijft het land waar wekelijks de gekste verhalen vandaan komen. Zo lazen wij vorige week een bericht wat we wel met jullie moesten delen. Een dief heeft namelijk vorige week dinsdagavond in de Amerikaanse stad Los Angeles een auto gestolen. Niks bijzonders zou je in eerste instantie zeggen. Het was echter een lijkwagen waar de grafkist met overleden persoon nog in lag.

De wagen stond voor de kerk, wachtend op de rest van de stoet. Het was de dag dat familie en vrienden afscheid gingen nemen van een dierbaar persoon. De begrafenisondernemer had twee grafkisten in de lijkwagen liggen en was op dat moment een van de kisten naar binnen aan het brengen. Toen hij weer naar buiten kwam was de auto weg, inclusief lijk.

Op Twitter maakte de politie een statement: ”Van alle slechte keuzes die je hebt gemaakt, maak minstens één goede en breng de overleden persoon met grafkist terug”. Elf uur later werd de auto terug gevonden, met gelukkig de grafkist en overledene er nog in. Er is één verdachte aangehouden en in bewaring gesteld.