Deze brute Super73 is de ultieme e bike van de toekomst
Tech

Deze brute Super73 is de ultieme e-bike van de toekomst

Wij zochten al een tijdje naar een elektrische bike die nog steeds het stoere karakter van een normale scooter of motor heeft. De meeste e-bikes zien er namelijk een beetje sullig uit. Maar we hebben nu toch wel de ultieme e-bike gevonden: De brute Super73 e-bike.

De Super 73 lijkt een beetje op een ouderwetse Zundap en heeft een ruige look. Ons hart gaat letterlijk sneller kloppen van het design. Wat een staaltje knap werk is dit zeg!

De bike heeft het iconische en ouderwetse design van een Zundap, gecombineerd met een moderne minimalistische look. De low cruiser heeft een 1000 watt motor die een topsnelheid van 40 km/u haalt. De super dikke banden maken de e-bike voor elk terrein geschikt.

Het allerhandigste aan deze cruisers? Ze hebben een usb-poort waardoor je tijdens het rijden je eigen electronica kan opladen. Ook heeft de bike een ingebouwde flessenopener.

Ze hebben dus letterlijk aan alle comfort gedacht. Dit pareltje is te koop vanaf 1680 euro, dus je moet wel even in de buidel tasten. Check de foto’s hieronder!

https://www.instagram.com/p/BwX9zF2gDSj/

https://www.instagram.com/p/BvS24l2AQ4y/

https://www.instagram.com/p/Buc79Q8Aaxt/

https://www.instagram.com/p/Bt8pahtA-Hi/

https://www.instagram.com/p/BtPGY6ggGa6/