Wheels

Deze BMW X5 is de ultieme oplossing voor iedereen met vijanden

Deze BMW X5 is de ultieme oplossing voor iedereen met vijanden

Veiligheid boven alles. En dat geldt natuurlijk vooral voor mensen die leven in gevaar. Mocht je namelijk vijanden hebben of extreem goed bewaakt moeten worden dan zijn auto fabrikanten altijd op zoek naar de allerbeste oplossingen. Voor de beste veiligheid kiezen wij voor deze BMW X5 VR6 Protection SUV, een auto die echt niet kapot te krijgen is.

Dit is natuurlijk niet de auto voor de gemiddelde autoliefhebber. Dit is namelijk een gepantserde bak die gemaakt is voor mensen die voor een ander soort beroep hebben gekozen. Voor sommige mensen ligt gevaar iets sneller op de loer dan voor een ander, dit kan natuurlijk verschillende redenen hebben. Deze X5 is uitgerust met multi-laags safety glass. Dit glas is te vinden in de voorruit, de deur en de afscheiding tussen kofferbak en achterbank. Dit glas heeft een dikte van 33mm en zelfs een AK-47 is niet in staat om hier doorheen te schieten.

Daarnaast is het een gepantserde auto, voorzien van bepantsering in alle carrosserie-delen. Denk aan deuren, dak en kofferbak die zijn ontworpen om kogels tegen te houden. Maar ook tegen explosies en handgranaten is deze pantsering bestand. Ook aan zwaarlichten, sirenes, een intercom-systeem en andere mogelijkheden is gedacht. Alles voor de ultieme veiligheid. Moet je snel wegscheuren? Onder de motorkap vinden we een 530pk sterke 4,4-liter V8. Ook het remsysteem is van een andere orde, dus op de vlucht ben je ook voorbereid op de meest onverwachte moves. De prijs? Is nog niet bekend, maar er zal zeker een flinke prijs aan hangen. Check de foto’s hieronder!

Deze BMW X5 is de ultieme oplossing voor iedereen met vijanden 1

Deze BMW X5 is de ultieme oplossing voor iedereen met vijanden 2

Deze BMW X5 is de ultieme oplossing voor iedereen met vijanden 3