Deze bierproeverij heeft een zwembad gevuld met bier
Travel

Deze bierproeverij heeft een zwembad gevuld met bier

Een koud biertje zorgt altijd voor ontspanning en verkoeling, dat is iets wat wij mannen ondertussen wel bewezen hebben. Bij brouwerij Schloss Starkenberger in Oostenrijk gaan ze nog een klein stapje verder. Je kunt daar namelijk een duik nemen in een bad gevuld met hun eigen Oostenrijkse speciaalbier.

De brouwerij bestaat inmiddels alweer tweehonderd jaar. Elk jaar bezoeken tienduizenden mensen de brouwerij in Oostenrijk. En sinds 2014 is het meer dan een gewone brouwerij, er is namelijk een ware bier wellness aan toegevoegd. In de kelder van de brouwerij kun je helemaal tot rust komen door middel van een bierbad.

Je kunt niet drinken uit het bad, wat overigens ook niet aan te raden is aangezien jan en alleman er in baddert. Daarnaast is het bier uiteraard gemengd met water , dus het zal smaken naar slecht festivalbier. Maar het schijnt wel enorm goed te zijn voor de huid en de bloedcirculatie. Een geheel nieuwe manier van tot rust komen en wij zien dit eerlijk gezegd wel zitten. Met wie ga jij een duik nemen?