Deze ADE feestjes mag jij komende week niet missen 1 1
Life

Deze ADE feestjes mag jij komende week niet missen

De grootste party week van Nederland, misschien wel van de wereld, gaat deze week weer van start. Tijdens ADE 2019 komen de grootste dance event organisaties en nationale en internationale DJ’s weer bij elkaar om er een groot feest van te maken. Maar met zoveel feestjes zie je misschien de bomen door het bos niet meer. Manly heeft voor jou het perfecte ADE programma samengesteld zodat je elke dag aanwezig bent op het dikste feestje. We hebben rekening gehouden met verschillende muziekstijlen zodat er voor iedereen uit jouw vriendengroep wat tussen zit.

Woensdag 16 Oktober

We kicken de woensdag af met een klapper van een feest. Awakenings x Charlotte de Witte is meteen een goed begin. Charlotte is een opkomende dj en gaat een hele grote worden. Ze draait vrij harde techno maar wel op een melodieuze manier. Heerlijk feestje om jouw ADE 2019 mee af te trappen.

Donderdag 17 Oktober

Op donderdag is het tijd om een beetje vunzig te gaan. Met Vunzige Deuntjes in samenwerking met Fiesta Macumba weet je zeker dat het los gaat. Dit is daarnaast ook een feest waar meer vrouwen komen dan mannen. Als je vrijgezel bent is dit dus the place to be. De locatie is ook enorm dik: de Mediahaven aan de Moermanskade.

Vrijdag 18 Oktober

Op vrijdag is het tijd voor onze supersterren van eigen bodem. Met Ryan Marciano en Sunnery James weet je zeker dat het volle bak is. Deze twee, inmiddels house grootheden en vrienden, weten het dak altijd af te breken. Dit jaar breken ze de boel af bij de AFAS live en draaien de hele set van 10 tot 5.

Zaterdag 19 Oktober

Het aller dikste feestje in onze ogen vind op de zaterdag plaats in The Loft. Audio Obscura viert elke ADE weer het leven met de mooiste fissa’s. Je kunt vanaf een van de hoogste verdiepingen van de Adam Toren de zon onder zien gaan vanaf een van de mooiste plekken van de stad. Tale of Us draait de beste diepe techno plaatjes en je waant je even in een andere wereld. Check de video hieronder om alvast in de sfeer te komen.

Zondag 20 Oktober

Nog energie over? Dan kun je nog even alles geven in De School vanaf 9 uur in de ochtend. De School, inderdaad in een voormalig schoolgebouw, is de ultieme plek voor een gruwelijke after. Let op, het is wel voor de wat meer ervaren techno liefhebbers onder ons. Duistere en grimmige techno voert de boventoon maar de sfeer is geweldig.

Waar ga jij heen dit jaar?