Deze 3 sexy stewardessen zijn de ideale remedie tegen vliegangst

Redactie
Redactie
Wat in 2009 begon als het 'stoutste jongetje van de klas' is inmiddels uitgegroeid tot een volwassen platform. Onze redactie doet zijn best om jou dagelijks te voorzien van updates op het gebied van lifestyle, gear, auto's, virals en vrouwen.

Vliegen is niet voor iedereen vanzelfsprekend, een hoop mensen kampen namelijk met vliegangst. Maar gelukkig bestaan er stewardessen zoals deze die het vliegen toch een stuk aangenamer maken. Maak kennis met Victoria Tsuranova, Georgia Nielsen en Patricia Rainam.

De dames werken respectievelijk voor Aeroflot, Emirates en Norwegian Airlines. Dan weet je meteen bij welke maatschappijen jij in de toekomst je vluchten moet boeken.

Als de dames niet aan het werk zijn dan maken ze in hun vrije tijd graag wat pikante kiekjes voor op Instagram. We hebben de mooiste hieronder voor je uitgezocht!

5 games die elke liefhebber in 2020 gespeeld moet hebben

Het gamejaar 2020 begint steeds completer te worden naarmate we richting het einde van dit vreemde jaar gaan. Zoals we allemaal weten, is 2020...

Dit zijn de 5 duurste aandelen ter wereld

Veel mensen proberen iets bij te verdienen met investeren in financiële producten. Denk aan obligaties, cryptocurrency of aandelen. Zeker beleggen in aandelen is erg populair....