life after football fashion player award
Media

Devyne Rensch door Life After Football verkozen tot Fashion Player 2022

De talentvolle 19-jarige Devyne Rensch is door voetballifestyleplatform Life After Football verkozen tot Fashion Player 2022. De Ajax-verdediger ontving de prijs uit handen van Life After Football-oprichter en ex-Feyenoord-vleugelspeler Regi Blinker en presentator Jan-Joost van Gangelen.

Fashion Player 2022: Deveyne Rensch

De award werd dit jaar uitgereikt in de Studio’s Aalsmeer. Honderden prominente collega’s, BN’ers en journalisten konden dit mooie moment bijwonen. Het was de vijftiende keer dat Life After Football de voetbalcultuur vierde met een bijzondere avond.

Na de prijsuitreiking wist DJ Quincy Kluivert, de zoon van, de dansvloer in beweging te krijgen en werden de gasten getrakteerd op prachtige livemuziek van Demma Javé & Friends. De prijs die aan Devyne Rensch in ontvangst mocht nemen werd mogelijk gemaakt door TROPHY BY GASSAN en Steve Madden.

fashion player award 2022

Fashion Player Night 2022

Wekenlang was het een spannende strijd tussen alle genomineerden. Anwar El Ghazi moest genoegen nemen met een mooie tweede plaats, nadat hij net voor de eindstreep voorbij werd gespurt door Devyne Rensch. Andere genomineerden waren SC Heerenveen-middenvelder Thom Haye, Feyenoord-aanvaller Danilo Pereiro en AZ-middenvelder Tijjani Reijnders. Iedere genomineerde werd gekozen op basis van zijn uitstraling in kleding die in lijn is met hun persoonlijkheid.

De afgelopen maand stond in het teken van stemmen werven en dit hebben de spelers dan ook volop gedaan via hun eigen sociale media accounts. Uiteindelijk koos de meerderheid van de stemmers voor de sportief, chique stijl van Devyne Rensch.