desperados-seltzer
Food & Drinks

Desperados introduceert fris zomerdrankje: Desperados Alcoholic Sparkling Water

Bij een sprankelende zomer hoort een lekker verfrissend drankje. Desperados introduceert daarom: Desperados Alcoholic Sparkling Water. Een heerlijke combinatie van bruisend water, de smaak van limoen en tequila. Hiermee stappen ze in de wereld van de hard seltzers. Dit nieuwe drankje is vanaf nu jouw frisse feest- en festivalbuddy en bevat weinig toegevoegde suikers. Dat is pure winst! 

Desperados Alcoholic Sparkling Water

Met de introductie van deze hard seltzer voegt Desperados iets nieuws toe aan het bestaande portfolio en biedt het liefhebbers nog meer variatie. Desperados seltzer bestaat uit bruisend water met een twist van limoen en tequila (4.5% ABV). Deze verfrissende hard seltzer bevat slechts 99 calorieën per 33cl blikje. Dat maakt het de perfecte keuze tijdens een avondje uit of een zomerse festivaldag.

De Desperados Seltzer is gemaakt voor mensen die zin hebben in nieuwe smaken en ervaringen. De combinatie van dit verfrissende drankje en een sprankelend feest maakt de ultieme zomerdag. De hard seltzer van Desperados is daarmee een unieke aanvulling op de huidige bieren van het drankmerk.

desperados

Verschillende opties

Desperado Seltzer is vanaf nu verkrijgbaar in Nederland bij Jumbo, Plus, Albert Heijn en binnenkort ook bij de grote flitsbezorgers zoals Zapp. Voor €7,92 koop je een 4-pack blik (4x33cl). Het enige wat nog rest is een lekkere zomerse dag in het park of een knallend festival.

Het nieuwe product is, naast de supermarkt, ook beschikbaar in de horeca. Proost op een mooie zomer!