Funda

In dit Amsterdamse design appartement kun je apenkooien

design appartement funda amsterdam 1

Funda’en is onze favoriete bezigheid: urenlang Funda afstruinen op zoek naar de mooiste pareltjes. Tijdens onze laatste sessie kwamen we weer een hele bijzondere woning tegen. Een oorspronkelijke gymzaal in Amsterdam die is omgebouwd tot een prachtig design appartement.

Iconisch design appartement

Deze woning is het meest bekeken huis op Funda afgelopen februari. Als je de foto’s ziet begrijp je de reden. De unieke woning is gelegen in een oud schoolgebouw uit 1888 om de hoek van het Oosterpark in Amsterdam. Het hart van de woning bestaat uit een voormalige gymzaal waar je nog steeds prima kunt apenkooien.

De woning heeft prachtige hoge plafonds en oogt erg ruimtelijk. Door de grote ramen komt er veel licht in de woning. Op de begane grond bevind zich een ontvangstruimte met toegang tot eigen lift en trappenhuis met schitterende glas-in-lood ramen. Op de eerste verdieping bevinden zich 4 grote slaapkamers die van alle luxe zijn voorzien.

design appartement, funda, amsterdam

Originele luxe

Op de tweede verdieping vind je de leefruimte met een 5 meter hoog plafond. De leefruimte bestaat uit een eetgedeelte bij de open keuken, een loungegedeelte en een werkgedeelte. Zin in een feestje? Er staat een dj-booth met uitzicht voor jouw huisfeestjes. De perfecte plek voor een lockdown. Je hoeft dus woning niet eens meer uit om het naar je zin te hebben.

Daarnaast is er een aangelegd dakterras met een buiten keuken, ingebouwde buitenverlichting en gezellige beplanting te vinden. De woning staat voor € 3.000.000 te koop op Funda.

design, appartement, funda, gymzaal

design, appartement, funda, gymzaal, keuken

design, appartement, funda, gymzaal, dj-booth

design appartement funda gymzaal dakterras

design, appartement, funda, gymzaal, slaapkamer