denzel, dumfries
Living

Dit is het stijlvolle penthouse van Denzel Dumfries

Denzel Dumfries ontpopte zich tijdens dit EK tot de publiekslieveling van Nederland. Met zijn drive, inzet en goals bleek hij van grote waarde. Zijn keiharde werken heeft hem veel opgeleverd, waaronder dit prachtige en stijlvolle penthouse in Barendrecht. Hard work pays off!

Denzel Dumfries woont in een schitterend penthouse

De snelle rechtsback kocht deze woning onlangs voor een bedrag van 1 miljoen euro. De originele vraagprijs lag met 1.295.000 euro een stuk hoger, Denzel heeft dus prima zaken weten te doen. Ook buiten het veld weet hij goed te scoren.

Wat hij kreeg terug voor zijn miljoen? Een prachtig penthouse met een woonoppervlakte van 220 vierkante meter. De woning heeft twee verdiepingen met in totaal vijf kamers. Op beide verdiepingen zijn een slaapkamer en een badkamer te vinden. De hele woning is voorzien van vloerverwarming.

denzel, dumfries, penthouse

Stijlvolle inrichting

Ook de keuken is erg strak en is voorzien van een volledige inbouwapparatuur. Als kers op de taart heeft de woning ook nog een prachtig dakterras met een oppervlakte van 100 vierkante meter. Hier kun je een prima borrel geven met zonsondergang.

Er is ook genoeg plek in de garage voor twee mooie bolides. Al met al is dit een prachtig penthouse, maar niet over de top. Van binnen is het huis mooi en modern ingericht. Bekijk de foto’s van Dumfries Mansion hieronder:

denzel, dumfries, penthouse 1

denzel, dumfries, penthouse 3

denzel, dumfries, dakterras