miss dynamite
Women

Denise ‘Miss Dynamite’ kielholtz Gerges is de powervrouw van kickbokser Hesdy Gerges

Als we een sportief powerkoppel aan jullie mogen voorstellen dan denken we meteen aan Hesdy Gerges en Denise Kielholtz. Ze zijn samen al flink wat jaartjes gelukkig in de liefde en vormen een koppel dat beiden zeer succesvol in de ring is. De bijnaam van Denise is Miss Dynamite, want ze heeft het talent om op explosieve wijze korte metten te maken met haar tegenstander. Wij maken graag even kennis met deze mooie dame.

Vrouw van kickbokser Hesdy Gerges

Denise was al op jonge leeftijd een sportief talent met een ijzeren doorzettingsvermogen. Ze begon met judo, en wist tijdens haar jeugd verschillende kampioenschappen te winnen. Ze gaat altijd voor goud, wat ze in 2003 en 2008 binnen wist te slepen. De explosieve schoonheid wilde meer dan alleen judo, en maakte in 2015 haar debuut in mixed martial arts. Dit bewijst wel waarom kickboksen de perfecte workout is.

Denise bleek niet alleen uit te blinken in judo, ook kickboksen en thaiboksen bleken op haar sportieve lijf geschreven. Ze wist maar liefst zes keer wereldkampioen kickboksen en één keer wereldkampioen thaiboksen te worden. Ze doet haar bijnaam duidelijk eer aan, want ze weet zichzelf keer op keer als een raket naar de top te vechten. Helaas wordt kickboksen voor vrouwen in Nederland erg ondergewaardeerd.

Miss Dynamite pakt ook goud op Instagram

De vrouw van kickbokser Hesdy Gerges staat haar mannetje dus wel, en ze ziet er ook nog eens verbazingwekkend goed uit. We kunnen zien dat deze mooie dame haar lichaam goed in shape houdt met al dat trainen. Ze zal ongetwijfeld veel hardlopen en de bokszak in de sportschool er met enige regelmaat van langs geven. Ze zal ook ongetwijfeld sparren met Hesdy, die ook aan de top van de kickbokswereld staat.

Hesdy Gerges heeft een reputatie waar graag over geschreven wordt, maar wij houden het graag positief, dus lichten we liever de sportieve kant uit van deze ijzersterke vechter, want dat is het. Deze twee tortelduifjes zijn roofvogels in de ring, en een powerkoppel dat we bij deze graag onder de aandacht brengen. Denise mag wat ons betreft wat extra dynamiet op het vuur gooien, want wij kunnen zeker genieten van spektakel.