Bekend & Beroemd

Nederlandse Delfine Stal is de grootste sensatie op social media

delfine-stal-bekend-instagram
Foto: Instagram (@delfinestal)

Tijdens de regenachtige dagen lichten wij met liefde een van de grootste Nederlandse sensaties op social media voor je uit. We hebben het over iemand waarbij haar naam ook echt bij haar uiterlijk past: Delfine Stal. Deze knappe blondine woont tegenwoordig in Los Angeles en timmert daar goed aan de weg. De hoogste tijd om kennis te maken, voordat ze een internationale celebrity is. 

Ze groeide op in het zonnige Spanje, kwam terug naar Nederland en is inmiddels weer vertrokken naar het warme LA. Dit lijkt deels vanwege een carrière als fotomodel, deels vanwege de liefde. Onlangs had ze ook een mooie shoot voor FHM en daarmee lijkt Delfine een van de social media sterren van 2024 te worden.

Delfine Stal: influencer pur sang

Hoewel Delfine (19) pas sinds enige tijd actief is op social media, is ze als een komeet gegroeid. Inmiddels staat de teller op een knappe 151K volgers op Instagram. Op Tiktok gaat ze hier met 230K volgers nog eens dik overheen. Dit heeft vast ook te maken met haar internationale publiek tegenwoordig.

De blondine blijkt een echte avonturier te zijn. Ze wil namelijk zoveel mogelijk van de wereld zien en is erg impulsief. Dit is ook wel te merken aan haar beslissingen. Ze besloot namelijk binnen een half uur tijd dat ze wel eventjes in Los Angeles, de plek waar Yolanthe ook graag komt, wilde gaan wonen. Mooie beslissingen op z’n jonge leeftijd.

Ze weet goed hoe ze alle kanalen moet gebruiken. Van Instagram, Tiktok, Youtube en zelfs Twitter. Zal ze binnenkort ook live gaan streamen? Een garantie op veel views.

delfine-stal-social-media-instagram
Foto: Instagram (@delfinestal)

Amerika veroveren?

Na haar shoots in het regenachtige Nederland is nu Amerika aan de beurt. Het zou ons dan ook niet verbazen als Delfine binnen no time dit land ook weet te veroveren. Ze heef daar een relatie met Nick Hoox, die ook flink aan de weg aan het timmeren is op social media. Deze influencer heeft namelijk ook 173K volgers. 

Het management van Delfine zit ook in Amerika, iets wat ook een fijne bijkomstigheid is voor de influencer. We houden haar in ieder geval goed in de gaten de komende tijd. Haar Insta-account is in ieder geval een verrijking voor jouw tijdlijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Delfine (@delfinestal)