Deep Dive Dubai
Media

Deep Dive Dubai: diepste zwembad ter wereld geopend inclusief onderwaterstad

Ben jij dol op duiken en niet bang? Dan is Dubai vanaf nu de hotspot voor jou. Er is daar namelijk s’werelds diepste zwembad geopend inclusief een onderwaterstad. Je kunt op de bodem zelfs tafelvoetballen. Maak kennis met Deep Dive Dubai.

Deep Dive Dubai

In Dubai kan letterlijk alles. Ze bouwen daar de ziekste gebouwen, de beste hotels en lekkerste restaurants. Ook op het gebied van entertainment en activiteiten is Dubai uitgegroeid tot een favoriet van velen. Deep Dive Dubai is nu de plek waar je kunt duiken in een mega diep zwembad. Perfect voor duikers die niet houden van open zee.

We hebben het dus over het officiële diepste zwembad ter wereld. Hoe diep dat is? Guiness World Records heeft dit zwembad gekroond tot diepste zwembad, met een diepte van maar liefst 60,02 meter. Om naar de bodem te gaan heb je dus jouw duikset, een een dosis ervaring, nodig.

Next level zwembad en onderwaterstad

Het zwembad is met 14 miljoen liter water gevuld. Dit staat gelijk aan zes Olympische zwembaden. In Dubai is werkelijk niks te gek. Op Instagram hebben we al wat toffe beelden van duikers gezien en ook Will Smith hebben we duikend voorbij zien komen. En dat zag er verbazingwekkend dik uit.

Het hoogtepunt van dit zwembad is waarschijnlijk de onderwaterstad. Dit is een artificial stad, inclusief verlaten straatbeeld, appartementen, garage en zelfs een voetbaltafel. De verliezer van een potje tafelvoetbal moet kruipen.. ehm zwemmen.

Dit is de ultieme ervaring voor freedivers en duikers. Je kunt bij Deep Dive Dubai ook cursussen volgen om later op open water toe te passen. Check de website van Deep Dive Dubai voor meer info of om een sessie te boeken!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Deep Dive Dubai (@deepdivedubai)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Will Smith (@willsmith)